Вайпер Абсолют
Новий гравець
- Реєстрування
- 26 Сер 2024
- Дописи
- 6
- Реакції
- 2
- Бали
- 6
- Вік
- 20
- Нікнейм гравця: Радiк Бандера ID195716
- Особистий нікнейм: Вайпер Абсолют
- Суть скарги: Обдурив у розмірі 316 тис, сказав що скине спочатку після того, як скину йому половину картоплі, я увійшов у становище так як розумію, що може переживати, що його обдурять, але потім почав говорити щоб я вже всю картоплю скинув. Тут я вже насторожився, почав йому вже говорити що так не робиться (на жаль я говорив у войс, а він писав), але все одно увійшов у становище, і скинув йому залишок, на що він відразу почав тікати, хоча клявся, що не обдурить . Я побіг за ним, і говорив, щоб зупинився, і нагадував про те, як він клявся. Його це не зупинило, він звільнився, і побіг одразу в першу машину, що трапилася, поряд був мій друг, з яким я копав картоплю, поки я був у формі, він теж усіпів звільниться, і був у звичайному скіні. І коли мій друг сів на пасажирське, то він почав писати: Довези. На скріншоті все видно. Потім мій друг теж почав йому нагадувати, що він клявся, але це його не зупинило! Він почав писати: Шо, хто ви? Що ви хочете (це також видно на скриншотi). І після цих слів він вийшов із гри. Настійно прошу забанити цього користувача, тому що не можу його назвати людиною. Розраховую хоч на якусь компенсацію, але найбільше, я бажаю його бана, такі гравці цьому проекту не потрібні.
- Докази (скріншот/відео): тик
- Дата порушення: 21.10.2024