Відмовлено Обман // Радiк Бандера 195716

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вайпер Абсолют

Новий гравець
Реєстрування
26 Сер 2024
Дописи
6
Реакції
2
Бали
6
Вік
20
  1. Нікнейм гравця: Радiк Бандера ID195716
  2. Особистий нікнейм: Вайпер Абсолют
  3. Суть скарги: Обдурив у розмірі 316 тис, сказав що скине спочатку після того, як скину йому половину картоплі, я увійшов у становище так як розумію, що може переживати, що його обдурять, але потім почав говорити щоб я вже всю картоплю скинув. Тут я вже насторожився, почав йому вже говорити що так не робиться (на жаль я говорив у войс, а він писав), але все одно увійшов у становище, і скинув йому залишок, на що він відразу почав тікати, хоча клявся, що не обдурить . Я побіг за ним, і говорив, щоб зупинився, і нагадував про те, як він клявся. Його це не зупинило, він звільнився, і побіг одразу в першу машину, що трапилася, поряд був мій друг, з яким я копав картоплю, поки я був у формі, він теж усіпів звільниться, і був у звичайному скіні. І коли мій друг сів на пасажирське, то він почав писати: Довези. На скріншоті все видно. Потім мій друг теж почав йому нагадувати, що він клявся, але це його не зупинило! Він почав писати: Шо, хто ви? Що ви хочете (це також видно на скриншотi). І після цих слів він вийшов із гри. Настійно прошу забанити цього користувача, тому що не можу його назвати людиною. Розраховую хоч на якусь компенсацію, але найбільше, я бажаю його бана, такі гравці цьому проекту не потрібні.
  4. Докази (скріншот/відео): тик
  5. Дата порушення: 21.10.2024

Владислав Пуля

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
1,613
Реакції
319
Бали
223
Вітаю, шановний гравець!
Передаю інформацію на інший сервер.
Очікуйте вердикту Адміністрації 01 серверу

На розгляді!

Андрій Колос

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лют 2023
Дописи
452
Реакції
181
Бали
88
Вітаю.
Шановний гравець, нажаль у вас недостатньо доказів. Якщо є відео,або скріншоти де видно переказ ваш, та умови всі,то будь ласка подайте нову скаргу.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі