Данте Рейз
Лудоман
- Реєстрування
- 7 Кві 2023
- Дописи
- 42
- Реакції
- 27
- Бали
- 23
- Нікнейм гравця: Максім Калараш [34671]
- Особистий нікнейм: Андрій Чорний [34001]
- Суть скарги: Вчора вечером ми грали з друзями та спілкувалися в дс, я крафтив подарунки та щоб пришвидшити процесс я дав гравцеві все для крафту подарунків а саме: 36 - Льодяників, 36 - паперу, І апельсинів 50+-. Це виходить в районі 12 подарунків. І ми домовились що коли він перекрафтить їх віддасть їх мені, в нього був цілий день для цього. І зараз коли мені вони потрібні я його питаю де подарунки він каже що ще не перекрафтив, хоча в нього зараз 19 подарунків. Сказавши йому щоб він мені віддав подарунки в відповідь я получив: Я ще не перекрафтив їх + я потратив 1 лям на 87 льодяників й апельсинів. Розібравши з ним цю ситуацію він відповів: Я тобі дам тільки 300к і все, бо я і так потратив 1 лям. Я його не заставляв купляти ще льодяників, я йому дав ціль перекрафтити 12 подарунків і віддати мені. Я йому сказав якщо хочеш купляй і потім продаш собі подарунки. Людина не хоче віддавати подарунки або гроші. 12 подарунків = в районі 1кк а він мені віддає тільки 300к і те не віддав. В мене є друг який весь цей час був з нами, й може підтвердити кожне слово.
- Докази (скріншот/відео):
- Дата порушення: 05.01.2025