Відмовлено Обман

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Данте Рейз

Лудоман
Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
42
Реакції
27
Бали
23
  1. Нікнейм гравця: Максім Калараш [34671]
  2. Особистий нікнейм: Андрій Чорний [34001]
  3. Суть скарги: Вчора вечером ми грали з друзями та спілкувалися в дс, я крафтив подарунки та щоб пришвидшити процесс я дав гравцеві все для крафту подарунків а саме: 36 - Льодяників, 36 - паперу, І апельсинів 50+-. Це виходить в районі 12 подарунків. І ми домовились що коли він перекрафтить їх віддасть їх мені, в нього був цілий день для цього. І зараз коли мені вони потрібні я його питаю де подарунки він каже що ще не перекрафтив, хоча в нього зараз 19 подарунків. Сказавши йому щоб він мені віддав подарунки в відповідь я получив: Я ще не перекрафтив їх + я потратив 1 лям на 87 льодяників й апельсинів. Розібравши з ним цю ситуацію він відповів: Я тобі дам тільки 300к і все, бо я і так потратив 1 лям. Я його не заставляв купляти ще льодяників, я йому дав ціль перекрафтити 12 подарунків і віддати мені. Я йому сказав якщо хочеш купляй і потім продаш собі подарунки. Людина не хоче віддавати подарунки або гроші. 12 подарунків = в районі 1кк а він мені віддає тільки 300к і те не віддав. В мене є друг який весь цей час був з нами, й може підтвердити кожне слово.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 05.01.2025

Вкладення

• Discord_dWkYSF3jgh.png
    Discord_dWkYSF3jgh.png
    50 Кб · Перегляди: 56
  • Discord_tGT0xjHe6Q.png
    Discord_tGT0xjHe6Q.png
    59.6 Кб · Перегляди: 52
  • Discord_cNusr62WX2.png
    Discord_cNusr62WX2.png
    63.9 Кб · Перегляди: 46
  • Discord_mdHmMdzptw.png
    Discord_mdHmMdzptw.png
    61.4 Кб · Перегляди: 52
  • Discord_QaxRV0uPcT.png
    Discord_QaxRV0uPcT.png
    18.6 Кб · Перегляди: 50

Ксандер Каліванов

la fin des haricots
Активний гравець
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
1,105
Реакції
733
Бали
253
Вітаю, відсутні будь-які докази безпосередньо з гри. Також відсутні докази, що за особу, з якою ви переписувалися у особистих повідомленнях Discord, виступав саме гравець [34671]. Переглядаючи надані скріншоти, переписка закінчується вашим повідомленням, де видно, що співрозмовник вас навіть не заблокував, що могло свідчити про обман. Також ви вказали, що у вас є друг, який може підтвердити ваші слова. Я сподіваюсь, що ви розумієте, що за "слова" без надання вагомих доказів - блокування гравцеві видати неможливо.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі