Розглянуто Одне й те саме. Для керівника проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Метт Нoкс

Активний
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
273
Реакції
228
Бали
81
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Метт Нокс
  3. Суть скарги: Всіх вітаю, знову ширяться чутки що ввели податки на бізнеси, які до цього прибирали. В людей немає електроенергії, онлайн впав, відповідно впав і прибуток в кілька разів, а наша люба адміністрація придумала собі зробити безглузді закони які взагалі не є рп процесом, потрібно робити 100500 дій, завантажувати всілякі фото через сторонні сайти (попередньо там зареєструвавшись) перерити на форумі дуже багато тем, щоб знайти відпвідну, так ще й віддати гроші. Своїми діями ви просто вбиваєте проект, бо ці дії повністю вбивають рп процес. Я знаю випадки, коли через це люди покидали наш проект, якому присвятили дуже багато часу і реальних грошей. У людей є справи в реальному житті, інколи бувають дні коли світло є всього по 2.5 години, а в деяких регіонах я впевнених що ситуація може бути ще гірша. Не потрібно цим займатись, не можуть "закони", яких аж ніяк нема в грі, прийматись адміністрацією. Я граю в гру, не заходжу на форум, де цей "закон" в грі? На деяких бізнесах прибутку взагалі немає і його не вистачає навіть на оренду (є вдосталь прикладів бізнесів де прибуток може бути 0 протягом декількох днів). Ці 10-15-20% ніяк не врятують казну, а мені казна і пейдей особисто взагалі не потрібен. як і більшості бізнесменів, він дає 3к, за які навіть не заправиш авто. Я так думаю це робиться, щоб на сервері було меньше вірти, але погляньте на економіку, бізнес "Епіцентр" її зламав, з цим вже не зробиш нічого, навіть власники це признають, відсотки на переказ коштів дуже великі, продаж авто так само, навіть на контейнерах випав "окуп", продав його порту і за рахунок комісії вийшов у мінус. В попередніх темах я писав звідки брати гроші в казну, але ж вони видаляються і навіть не розглядаються ніким.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 08.07.24

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

1. Ніяких правил щодо бізнесів не створює адміністрація і в жодному разі не планувала.
2. До Президента багато разів зверталися гравці з проханням вирішити проблему з Б/У ринком та ріелторською агенцією,так як гравцям нікуди більше йти (адміністрація не може впливати на власників бізнесів так як це їх власність).
3. Президент вирішив зробити знову систему оподаткування бізнесів та зробити їм систему прозорої звістності. У випадку не подачі звітності або протизаконних дій вони спільно з Генералом СБУ будуть вирішувати ці проблеми.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі