Метт Нoкс
Активний
- Реєстрування
- 31 Сер 2023
- Дописи
- 273
- Реакції
- 228
- Бали
- 81
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм: Метт Нокс
- Суть скарги: Всіх вітаю, знову ширяться чутки що ввели податки на бізнеси, які до цього прибирали. В людей немає електроенергії, онлайн впав, відповідно впав і прибуток в кілька разів, а наша люба адміністрація придумала собі зробити безглузді закони які взагалі не є рп процесом, потрібно робити 100500 дій, завантажувати всілякі фото через сторонні сайти (попередньо там зареєструвавшись) перерити на форумі дуже багато тем, щоб знайти відпвідну, так ще й віддати гроші. Своїми діями ви просто вбиваєте проект, бо ці дії повністю вбивають рп процес. Я знаю випадки, коли через це люди покидали наш проект, якому присвятили дуже багато часу і реальних грошей. У людей є справи в реальному житті, інколи бувають дні коли світло є всього по 2.5 години, а в деяких регіонах я впевнених що ситуація може бути ще гірша. Не потрібно цим займатись, не можуть "закони", яких аж ніяк нема в грі, прийматись адміністрацією. Я граю в гру, не заходжу на форум, де цей "закон" в грі? На деяких бізнесах прибутку взагалі немає і його не вистачає навіть на оренду (є вдосталь прикладів бізнесів де прибуток може бути 0 протягом декількох днів). Ці 10-15-20% ніяк не врятують казну, а мені казна і пейдей особисто взагалі не потрібен. як і більшості бізнесменів, він дає 3к, за які навіть не заправиш авто. Я так думаю це робиться, щоб на сервері було меньше вірти, але погляньте на економіку, бізнес "Епіцентр" її зламав, з цим вже не зробиш нічого, навіть власники це признають, відсотки на переказ коштів дуже великі, продаж авто так само, навіть на контейнерах випав "окуп", продав його порту і за рахунок комісії вийшов у мінус. В попередніх темах я писав звідки брати гроші в казну, але ж вони видаляються і навіть не розглядаються ніким.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 08.07.24
Останнє редагування модератором: