Відмовлено Олег Галицький

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Герас ♡

Найтемніша ніч закінчується світанком.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,247
Реакції
1,486
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Максим Герас
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
3. Суть скарги:

Доброго дня.

Звертаюся до вас з офіційним проханням переглянути та зняти ЧСА (чорний список адміністрації), який було видано мені 28.07.2024.

Причина видачі ЧСА — «спроба зливу конфіденційної інформації». Хочу пояснити ситуацію: у той момент (близько 3-ї ночі) я написав гравцю, який, на той час активно використовував чити на МТА, з питанням про те, чи платить він за інформацію з адмінки. Він відповів, що нібито платить 300 гривень за IP та інші дані. Однак на той момент я вже не перебував на посаді адміністратора і фізично не мав доступу до жодної конфіденційної інформації, тому не міг її передати.

Через декілька днів після цього мені було видано ЧСА.

Протягом 1 року і 11 місяців я неодноразово намагався оскаржити це рішення, подавав звернення, намагався відновити довіру та показати себе з кращої сторони. Зокрема:

• 20.12.2024 подав оскарження, на що 26.12.2025 отримав відповідь від ГА 03 (Валерії Савченко), що на 03 сервері ЧСА нібито знято, але через недовіру мене не готові брати на адміністрацію.
  • Після цього я також подавав оскарження на інші сервери, однак отримував відповіді, що потрібно звертатися саме на той сервер, де було видано ЧСА. Я подавав оскарження на 05 сервер, оскільки саме там я востаннє перебував на посаді адміністратора, при цьому я знявся самостійно (за власним бажанням), а не був знятий.
  • Після цього я особисто звязувався з нею, і мені навіть рекомендували подати заявку на ІП (07.03.2025), але 14.03.2025 отримав відмову.
  • 05.05 - 06.05.2025 — повторна спроба оскарження, відповідь: «поки що не знімуть».
  • 19.07.2025 — ще одна спроба після зміни керівництва, відповідь: «оскарження поки що неможливе».
    .
  • Протягом цього часу я працював на різних посадах (НПУ, ЗСУ) намагався проявити себе та відновити довіру, стояв на посаді лідера ЗСУ та Заступник НПУ.
  • Також працював на Ukraine GTA 5 (хелпером ~50 днів), але через наявність ЧСА не мав можливості отримати підвищення.
  • 12.12.2025 –13.12.2025 — оскарження, відповідь: «думка не змінна».
  • 14.04.2026 –15.04.2026 — останнє звернення, відповідь: «ЧСА зняти неможливо».
  • До отримання ЧСА я працював на різних посадах, починаючи від технічної підтримки в Telegram і закінчуючи високими посадами, такими як ЗГС держ та КІП.
У зв’язку з цим у мене виникають питання:
  1. Чому мені було повідомлено, що ЧСА знято на одному сервері, якщо фактично він залишився активним? Чи передбачено взагалі часткове зняття ЧСА по серверах?
  2. Чому протягом тривалого часу позиція щодо ЧСА не змінюється, навіть попри мої спроби відновити довіру та активну діяльність у проекті?
  3. Ви зазначаєте, що «новий сервер — нові можливості», однак як ці можливості можуть бути реалізовані, якщо протягом року я отримую різні відповіді щодо ЧСА: що він нібито знятий, потім що «поки що не знятий», а зараз — що «взагалі не буде знятий»? Фактично це позбавляє мене будь-якої можливості почати з чистого аркуша.
Я визнаю, що моя дія могла виглядати підозріло, однак підкреслюю, що реального наміру або можливості зливу інформації в мене не було.

Прошу вас:

• Провести повторний перегляд ситуації;
  • Розглянути можливість зняття ЧСА або встановлення умов для його зняття в майбутньому.
Я готовий до конструктивного діалогу та доведення своєї добросовісності. Також прошу врахувати, що я хочу почати все з чистого аркуша та отримати хоча б один шанс , щоб довести свою надійність на практиці. Окрім цього, хочу зазначити, що, на мою думку, на рішення може впливати і фактор особистої неприязні з боку ГА, що також прошу врахувати при об’єктивному перегляді ситуації.

Дякую за увагу.

З повагою,
Максим Герас

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 28.07.2024

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,256
Реакції
5,149
Бали
253
Вітаю!

В оскаржені відмовлено, ми не готові надати вам доступ до будь-якої інформації через ваші дії.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі