- Реєстрування
- 15 Чер 2023
- Дописи
- 1,247
- Реакції
- 1,486
- Бали
- 253
1. Ваш нікнейм: Максим Герас
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
3. Суть скарги:
Доброго дня.
Звертаюся до вас з офіційним проханням переглянути та зняти ЧСА (чорний список адміністрації), який було видано мені 28.07.2024.
Причина видачі ЧСА — «спроба зливу конфіденційної інформації». Хочу пояснити ситуацію: у той момент (близько 3-ї ночі) я написав гравцю, який, на той час активно використовував чити на МТА, з питанням про те, чи платить він за інформацію з адмінки. Він відповів, що нібито платить 300 гривень за IP та інші дані. Однак на той момент я вже не перебував на посаді адміністратора і фізично не мав доступу до жодної конфіденційної інформації, тому не міг її передати.
Через декілька днів після цього мені було видано ЧСА.
Протягом 1 року і 11 місяців я неодноразово намагався оскаржити це рішення, подавав звернення, намагався відновити довіру та показати себе з кращої сторони. Зокрема:
Прошу вас:
Дякую за увагу.
З повагою,
Максим Герас
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 28.07.2024
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
3. Суть скарги:
Доброго дня.
Звертаюся до вас з офіційним проханням переглянути та зняти ЧСА (чорний список адміністрації), який було видано мені 28.07.2024.
Причина видачі ЧСА — «спроба зливу конфіденційної інформації». Хочу пояснити ситуацію: у той момент (близько 3-ї ночі) я написав гравцю, який, на той час активно використовував чити на МТА, з питанням про те, чи платить він за інформацію з адмінки. Він відповів, що нібито платить 300 гривень за IP та інші дані. Однак на той момент я вже не перебував на посаді адміністратора і фізично не мав доступу до жодної конфіденційної інформації, тому не міг її передати.
Через декілька днів після цього мені було видано ЧСА.
Протягом 1 року і 11 місяців я неодноразово намагався оскаржити це рішення, подавав звернення, намагався відновити довіру та показати себе з кращої сторони. Зокрема:
- 20.12.2024 подав оскарження, на що 26.12.2025 отримав відповідь від ГА 03 (Валерії Савченко), що на 03 сервері ЧСА нібито знято, але через недовіру мене не готові брати на адміністрацію.
- Після цього я також подавав оскарження на інші сервери, однак отримував відповіді, що потрібно звертатися саме на той сервер, де було видано ЧСА. Я подавав оскарження на 05 сервер, оскільки саме там я востаннє перебував на посаді адміністратора, при цьому я знявся самостійно (за власним бажанням), а не був знятий.
- Після цього я особисто звязувався з нею, і мені навіть рекомендували подати заявку на ІП (07.03.2025), але 14.03.2025 отримав відмову.
- 05.05 - 06.05.2025 — повторна спроба оскарження, відповідь: «поки що не знімуть».
- 19.07.2025 — ще одна спроба після зміни керівництва, відповідь: «оскарження поки що неможливе».
. - Протягом цього часу я працював на різних посадах (НПУ, ЗСУ) намагався проявити себе та відновити довіру, стояв на посаді лідера ЗСУ та Заступник НПУ.
- Також працював на Ukraine GTA 5 (хелпером ~50 днів), але через наявність ЧСА не мав можливості отримати підвищення.
- 12.12.2025 –13.12.2025 — оскарження, відповідь: «думка не змінна».
- 14.04.2026 –15.04.2026 — останнє звернення, відповідь: «ЧСА зняти неможливо».
- До отримання ЧСА я працював на різних посадах, починаючи від технічної підтримки в Telegram і закінчуючи високими посадами, такими як ЗГС держ та КІП.
- Чому мені було повідомлено, що ЧСА знято на одному сервері, якщо фактично він залишився активним? Чи передбачено взагалі часткове зняття ЧСА по серверах?
- Чому протягом тривалого часу позиція щодо ЧСА не змінюється, навіть попри мої спроби відновити довіру та активну діяльність у проекті?
- Ви зазначаєте, що «новий сервер — нові можливості», однак як ці можливості можуть бути реалізовані, якщо протягом року я отримую різні відповіді щодо ЧСА: що він нібито знятий, потім що «поки що не знятий», а зараз — що «взагалі не буде знятий»? Фактично це позбавляє мене будь-якої можливості почати з чистого аркуша.
Прошу вас:
- Провести повторний перегляд ситуації;
- Розглянути можливість зняття ЧСА або встановлення умов для його зняття в майбутньому.
Дякую за увагу.
З повагою,
Максим Герас
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 28.07.2024