Розглянуто Олег Романович Блат Bandidos / Для керівництва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Всемудрий

Поважний гравець
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
155
Реакції
130
Бали
88
Нікнейм адміністратора: Олег Романович
Особистий нікнейм: Владислав Андрійович
Суть скарги: Почнемо з того що ГА 100% розгляне скаргу сам на себе напише що це в його компетентності. Тому передайте скаргу хочаб в особистих повідомленнях керівництву щоб воно було в курсі усієї ситуації а не приховувати ситуацію. Гравець написав скаргу на клан ось цю Скаргу Не будемо про те що лідер завжди думає що їх зливать Тик Тик але не беремо до уваги. В скарзі лідер пише що ( УСІХ проконтролювати не можливо ) але це обов'язок лідера. Також в скарзі написали що навіть маючи 2/3 доган клан знов порушує Скарга. З цього беру винік що клану без різниці на догани. Я теж можу зробити так що коли напишуть скаргу на людину з мого клану напишу ця людина вже кікнута і так можна робити дуже багато раз але в правилах серверу цього немає тобто так це не працює. ГА підкреслив тему зливу але те що клан має 2/3 доган це проблема клану а не адміністрації тим паче не ГА. Хочу звернути увагу керівництва а не ГА та ЗГА які можуть приховати цю скаргу розглянувши по принципу який я написав в самому початку скарги. Прошу всіх хто не має відносини до скарги не флудити а адміністрацію прослідкувати за цим та взяти всеж до уваги те що лідер сам пише скарги на гравців а коли пишуть на лідера та його клан то це злив зверху вже привів приклад. Гравців які хочуть підтримати данну скаргу можуть просто поставити реакцію 👍.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Некомпетентність
Дата походження: 21.05.2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
3,183
Реакції
4,307
Бали
213
Вітаю шановний гравець.

Почнімо з того, що в даній скарзі відсутні будь які факти мого блату в сторону клану Bandidos (З доказів лише 4 посилання на одну і ту саму скаргу , в якій мною буда надана відповідь), тому дана скарга керівництву передана не буде.

Проте постараюсь вам надати всі відповіді на ваші запитання опираючись на факти чи правила проєкту.

Відповідаю на вашу цитату:
«Також в скарзі написали що навіть маючи 2/3 доган клан знов порушує Скарга. З цього беру винік що клану без різниці на догани. Я теж можу зробити так що коли напишуть скаргу на людину з мого клану напишу ця людина вже кікнута і так можна робити дуже багато раз але в правилах серверу цього немає тобто так це не працює»:

По перше , існує загальна система видачі покарань клану, опираючись на яку, слідкуюча адміністрація видає чи знімає покарання клану. В цій темі прописано 5 основних випадків, за які клан може отримати покарання. Тому навіть якщо по вашим словам клан маючи 2/3 доган продовжує порушувати , то вказаних порушень не достатньо , щоб клан отримав третю догану чи попередження (правило говорить, що клан може отримати покарання, якщо протягом невеликого проміжку на учасників клану буде написано та схвалено 10+ скарг).

До речі, хочу підмітити, що відносно недавно клан Bandidos вже отримав покарання за 10+ скарг на учасників клану.

По друге , ви правильно підмітили в скарзі , що не можна просто кікнути модератора з клану після порушення , щоб уникнути покарання. З цією тезою я на 100% погоджуюсь , і вже залишав відповідь на скаргу лідера клану Bandidos , в якій пояснив свою думку, та показав докази того, що на момент порушення гравець перебував на посту модератора, за що клан і отримав покарання.[Посилання на скаргу]

Сподіваюсь я надав вам детальну відповідь на всі ваші запитання.

Гарної гри

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі