Тарас Косило
Ґвинтик
- Реєстрування
- 25 Чер 2023
- Дописи
- 68
- Реакції
- 45
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: Олег Романович
- Особистий нікнейм: Тарас Косило
- Суть скарги: click ось схвалена скарга. Мені було видано покарання за DM ZZ. Як взагалі визначається ця зона? Адміністратор у скарзі вказав, що не можна стріляти, навіть якщо є причина. Тобто в тій ситуації порушення зі сторони поліцейських не було б, якби ми просто стояли і дивилися як по нам стріляють? Це ж абсурд. Подскажіть де я можу ознайомитися з цими зеленами зонами і як реагувати на подібні ситуації, дякую. (( P.S. ознайомився з правилами, бачу мапу з зеленими зонами, проте якщо порівнювати з місцезнаходженням, яке було на відео, то воно не зістикається, я вважаю. )) Я можу зрозуміти адміністратора в цій ситуації, навіть враховуючи це все, він намагався видати максимально справедливе покарання. Проте ці люди сидять в деморгані кожен день, слова одного з покараних, по декілька разів - це є нормою для них, цей вид покарання ніяк не впливає на них. Для мене, як для гравця, який лояльно відноситься до інших, намагається не порушувати і вести себе адекватно, навіть незважаючи на те, що це просто гра, то навіть ці 60 хвилин є проблемою. Чому через таких гравців я маю відбувати покарання і втрачати свій час? Моє обурення також можна зрозуміти в цій ситуації.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): click
- Дата походження: 24.07.23
Останнє редагування: