Зачинено Олег Романович / Не згоден з вердиктом

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тарас Косило

Ґвинтик
Реєстрування
25 Чер 2023
Дописи
68
Реакції
45
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Романович
  2. Особистий нікнейм: Тарас Косило
  3. Суть скарги: click ось схвалена скарга. Мені було видано покарання за DM ZZ. Як взагалі визначається ця зона? Адміністратор у скарзі вказав, що не можна стріляти, навіть якщо є причина. Тобто в тій ситуації порушення зі сторони поліцейських не було б, якби ми просто стояли і дивилися як по нам стріляють? Це ж абсурд. Подскажіть де я можу ознайомитися з цими зеленами зонами і як реагувати на подібні ситуації, дякую. (( P.S. ознайомився з правилами, бачу мапу з зеленими зонами, проте якщо порівнювати з місцезнаходженням, яке було на відео, то воно не зістикається, я вважаю. )) Я можу зрозуміти адміністратора в цій ситуації, навіть враховуючи це все, він намагався видати максимально справедливе покарання. Проте ці люди сидять в деморгані кожен день, слова одного з покараних, по декілька разів - це є нормою для них, цей вид покарання ніяк не впливає на них. Для мене, як для гравця, який лояльно відноситься до інших, намагається не порушувати і вести себе адекватно, навіть незважаючи на те, що це просто гра, то навіть ці 60 хвилин є проблемою. Чому через таких гравців я маю відбувати покарання і втрачати свій час? Моє обурення також можна зрозуміти в цій ситуації.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): click
  5. Дата походження: 24.07.23

Останнє редагування:

Кишо Милано

Профессионал
Реєстрування
12 Жов 2022
Дописи
599
Реакції
310
Бали
66
1690227250417.png

Вячеслав Альварез

Північна Україна
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
974
Реакції
411
Бали
168
Вітаю, шановний гравець!
Покарання було видано вірно, зеленою зоною окрім тієї мапи, рахується будь-яка зона великого скупчення людей!

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі