Владислав Всемудрий
Поважний гравець
- Реєстрування
- 26 Січ 2023
- Дописи
- 213
- Реакції
- 146
- Бали
- 88
- Нікнейм адміністратора: Олег Романович
- Особистий нікнейм: Владислав Андрійович
- Суть скарги: Олег Романович згідно якого правила скарга не буде передана до Керівника Бо я дотримався правила
- Якщо Ви хочете, щоб скаргу розглянув певна посадова особа - вказуйте посаду: Керівник, Спец. Адміністратор, Розробник, Засновник;
- Та хочу щоб мою скаргу розглянув Керівник покажіть правило де це що в компетентності ЗГА/ГА бо я не побачив такого в правилах.
- Також щодо вашої відповіді можу трохи інакше пояснити знизу пояснення.
- Більшість покарань було видано саме через цього адміністратора в грі не через скарги на форумі.
- Також я був не один там було ще дві людини які були біля КПП можу надати відео та чомусь цих порушників Джиммі не побачив а літав в спеці тільки замною. Все зрозумію але ті люди не можуть бути порушниками тільки я один який катався коло ЗСУ та в моментах взагалі метрів на 500 від ЗСУ відїхав пару разів та адміністратор все одно дивився замною
- Та найголовніше з 7-6 людей на нападі ЗСУ тінь від адміністратора в інвізі була саме замною виходить з 6 людей потенційно один я порушую чи як поясніть.
- А коли ми в трьох поїхали від ЗСУ чому слідкуючий ЗСУ дивився саме замною питаннячко таке. Та коли знайшов хоч якесь порушення дав Мут не по темі нападу на військову частину а взагалі за інше.
- Тому в мене виходить таке враження що хтось нехоче щоб скаргу передали Керівнику.
- На протязі 15-20 хвилин точно не скажу але не меньше 15 точно дивився саме замною навіть коли я поїхав від ЗСУ на 500+- Метрів та коли ми були на заправці дав покарання та одразу перестав дивитися. Я був не один були ще люди біля КПП вони не можуть бути порушниками чи як чи я найголовніший порушник.
- Тут Скарга вже на ЗГА Та прошу передати Керівнику нарешті скаргу.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження: 05.02.2024
Останнє редагування: