Зачинено Олег Романович / Не правильний розгляд / Для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Всемудрий

Поважний гравець
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
213
Реакції
146
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Романович
  2. Особистий нікнейм: Владислав Андрійович
  3. Суть скарги: Олег Романович згідно якого правила скарга не буде передана до Керівника Бо я дотримався правила
    • Якщо Ви хочете, щоб скаргу розглянув певна посадова особа - вказуйте посаду: Керівник, Спец. Адміністратор, Розробник, Засновник;
    • Та хочу щоб мою скаргу розглянув Керівник покажіть правило де це що в компетентності ЗГА/ГА бо я не побачив такого в правилах.
    • Також щодо вашої відповіді можу трохи інакше пояснити знизу пояснення.
    • Більшість покарань було видано саме через цього адміністратора в грі не через скарги на форумі.
    • Також я був не один там було ще дві людини які були біля КПП можу надати відео та чомусь цих порушників Джиммі не побачив а літав в спеці тільки замною. Все зрозумію але ті люди не можуть бути порушниками тільки я один який катався коло ЗСУ та в моментах взагалі метрів на 500 від ЗСУ відїхав пару разів та адміністратор все одно дивився замною
    • Та найголовніше з 7-6 людей на нападі ЗСУ тінь від адміністратора в інвізі була саме замною виходить з 6 людей потенційно один я порушую чи як поясніть.
    • А коли ми в трьох поїхали від ЗСУ чому слідкуючий ЗСУ дивився саме замною питаннячко таке. Та коли знайшов хоч якесь порушення дав Мут не по темі нападу на військову частину а взагалі за інше.
    • Тому в мене виходить таке враження що хтось нехоче щоб скаргу передали Керівнику.
    • На протязі 15-20 хвилин точно не скажу але не меньше 15 точно дивився саме замною навіть коли я поїхав від ЗСУ на 500+- Метрів та коли ми були на заправці дав покарання та одразу перестав дивитися. Я був не один були ще люди біля КПП вони не можуть бути порушниками чи як чи я найголовніший порушник.
    • Тут Скарга вже на ЗГА Та прошу передати Керівнику нарешті скаргу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 05.02.2024

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Подібні скарги розглядаються у компетенції ЗГА/ГА, з рішенням адміністраторів згоден, адміністратор Джиммі Хоффман займає посаду слідкуючого за МО (тобто ЗСУ), тому логічно що він слідкує за гравцями які перебувають біля військової частини на предмет порушень правил нападу на військову частину.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі