Маттео Блейзіꑭ
Активний
- Реєстрування
- 15 Кві 2023
- Дописи
- 156
- Реакції
- 678
- Бали
- 96
- Нікнейм адміністратора: Олег Романович
- Особистий нікнейм: Тіма Кензо
- Суть скарги: я розумію що від мене було багато порушень, но я написав інтересну тему, де приношу свої вибачення саму скаргу відповів Владислав Веркут на даний момент він ЗГА, та він можна сказати пробачив мені мої порушення, сама скарга-Тик, та ще що хотів вам розповісти, коли Олега зняли з адміністраціЇ, Олег не вмів нормально спілкуватися, я тільки підїхав до СБУ міста Харькова, де сам Олег працював, сидів в машині, та по мні відкрили вогонь, хочу нагадати що я тоді просто сидів в машині, я сам відкат пошукаю, но суть не в цьому, Олег почав оскати Кензо, та говорив не цензурну лексику я веду до того, що даний адміністратор показав такий називаємий приклад для мене ? можливо для гравці ? що в любій ситуації треба осуджувати та гнобити гравці та клан ? не знаю що тоді творилося в адмінстратора голові, наступне так я за ДЕемив НПУ міста Дніпра, так як я побачив як вони заковують АФИкашерів без причин, я підійшов до них запитатися чому вони це роблять, вони мені дали кляп та пішли дальше в КПЗ, так я поступив тоже не красиво признаю ! оця скарга, навіть не видно повної відео фіксації но її всерівно прийняли інтересно ) Тик, можливо це помста від Олега ? 1 за всіх всі за 1 ? це так ? якщо хтось оідить Ланька то Олег його запамятає та відкине в бан ? ммм інтересно ) мені цікаво адміністратор Олег був на 05, його там зняли чи шо тоді було я так толком не знаю, но знаю одне шо його на 04 назад взяли, я прошу вас ГА та ЗГА переглянути цю скаргу, та хочу повторити що в даному випадку мене забанили нізащо, прошу мені ззманшити срок або розбанити, дякую за увагу ))
та ще саме ця скарга-Тик, вказано тут що :
Шановний гравець, поспілкувавшись з слідкуючою адміністрацією, послухавши їх думки щодо вашого спілкування, спроб зливу складу, та загалом вашої поведінки хочу наголосити Вам, щоб Ви більш, коректно відносились до людей/гравців/адміністраторів та будь-кого, і до Вас буде те саме відношення. Щодо ваших пробачень, загалом дуже добре що Ви вмієте бачити свої помилки. Тому, Вам знову буде дозволятись пробувати себе у ролі заступника лідеру. Сподіваюсь на Вашу чесніть та щирість.
так я знаю що я не дотримав слово, но я як рахую що я допоміг даному АФКашнеру, та хотів показати чесність !
також прошу пробачення вас Владиславе Векруте, що я не дотримався свого слова. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тик, Тик
- Дата походження: