Відмовлено Олег Романович не повиний стояти наадміністрації !

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Маттео Блейзіꑭ

Активний
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
156
Реакції
678
Бали
96
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Романович
  2. Особистий нікнейм: Тіма Кензо
  3. Суть скарги: я розумію що від мене було багато порушень, но я написав інтересну тему, де приношу свої вибачення саму скаргу відповів Владислав Веркут на даний момент він ЗГА, та він можна сказати пробачив мені мої порушення, сама скарга-Тик, та ще що хотів вам розповісти, коли Олега зняли з адміністраціЇ, Олег не вмів нормально спілкуватися, я тільки підїхав до СБУ міста Харькова, де сам Олег працював, сидів в машині, та по мні відкрили вогонь, хочу нагадати що я тоді просто сидів в машині, я сам відкат пошукаю, но суть не в цьому, Олег почав оскати Кензо, та говорив не цензурну лексику я веду до того, що даний адміністратор показав такий називаємий приклад для мене ? можливо для гравці ? що в любій ситуації треба осуджувати та гнобити гравці та клан ? не знаю що тоді творилося в адмінстратора голові, наступне так я за ДЕемив НПУ міста Дніпра, так як я побачив як вони заковують АФИкашерів без причин, я підійшов до них запитатися чому вони це роблять, вони мені дали кляп та пішли дальше в КПЗ, так я поступив тоже не красиво признаю ! оця скарга, навіть не видно повної відео фіксації но її всерівно прийняли інтересно ) Тик, можливо це помста від Олега ? 1 за всіх всі за 1 ? це так ? якщо хтось оідить Ланька то Олег його запамятає та відкине в бан ? ммм інтересно ) мені цікаво адміністратор Олег був на 05, його там зняли чи шо тоді було я так толком не знаю, но знаю одне шо його на 04 назад взяли, я прошу вас ГА та ЗГА переглянути цю скаргу, та хочу повторити що в даному випадку мене забанили нізащо, прошу мені ззманшити срок або розбанити, дякую за увагу ))
    та ще саме ця скарга-Тик, вказано тут що :
    Шановний гравець, поспілкувавшись з слідкуючою адміністрацією, послухавши їх думки щодо вашого спілкування, спроб зливу складу, та загалом вашої поведінки хочу наголосити Вам, щоб Ви більш, коректно відносились до людей/гравців/адміністраторів та будь-кого, і до Вас буде те саме відношення. Щодо ваших пробачень, загалом дуже добре що Ви вмієте бачити свої помилки. Тому, Вам знову буде дозволятись пробувати себе у ролі заступника лідеру. Сподіваюсь на Вашу чесніть та щирість.

так я знаю що я не дотримав слово, но я як рахую що я допоміг даному АФКашнеру, та хотів показати чесність !
    також прошу пробачення вас Владиславе Векруте, що я не дотримався свого слова.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Тик, Тик
  5. Дата походження:

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, шановний гравець. Вас було заблоковано за багаторазові порушення правил проєкту. Це рішення я прийняв разом з ЗГА Владиславом Веркутом.
- Стосовно образ в сторону клану "KenzoFamQ", то не вважаю доречним приплітати ці слова до моєї посади адміністратора, тому що навіть якщо я щось казав в сторону цього клану , то це було в період, коли я був звичайним гравцем.
- Стосовно якоїсь "помсти", то це також не правда , тому що після того як я повернувся на посаду адміністратора 04 серверу, я повидаляв всі скарги на гравців з клану "KenzoFamQ", та позачиняв їх, це ви можете побачити у відповідному розділі на форумі, а також поспілкувався з декількома гравцями з цього клану , та ми попросили один в одного вибачення.
- Стосовно ваших "вибачень". Ви в цій темі написали що хочете почати все з чистого аркуша, проте як можна побачити у вашій історії покарань, новий аркуш не відрізняється від старого, тому що я блокував ваш акаунт орієнтуючись на покарання протягом останнього місяця. А вибачення ви просили 2 місяця тому.

Очікуйте вердикту від ГА/ЗГА

Маттео Блейзіꑭ

Активний
Реєстрування
15 Кві 2023
Дописи
156
Реакції
678
Бали
96
Вітаю, шановний гравець. Вас було заблоковано за багаторазові порушення правил проєкту. Це рішення я прийняв разом з ЗГА Владиславом Веркутом.
- Стосовно образ в сторону клану "KenzoFamQ", то не вважаю доречним приплітати ці слова до моєї посади адміністратора, тому що навіть якщо я щось казав в сторону цього клану , то це було в період, коли я був звичайним гравцем.
- Стосовно якоїсь "помсти", то це також не правда , тому що після того як я повернувся на посаду адміністратора 04 серверу, я повидаляв всі скарги на гравців з клану "KenzoFamQ", та позачиняв їх, це ви можете побачити у відповідному розділі на форумі, а також поспілкувався з декількома гравцями з цього клану , та ми попросили один в одного вибачення.
- Стосовно ваших "вибачень". Ви в цій темі написали що хочете почати все з чистого аркуша, проте як можна побачити у вашій історії покарань, новий аркуш не відрізняється від старого, тому що я блокував ваш акаунт орієнтуючись на покарання протягом останнього місяця. А вибачення ви просили 2 місяця тому.

Очікуйте вердикту від ГА/ЗГА
як я зрозумів, ви кажете що я багато порушував ? за цих 2 місяця я уникнути порушення, про те ви про саме цю скаргу навіть нічого не сказали, хотя та немає повної відео доказвів, чому ви не сазали що б даний гравць показав повну відео доказ?, як ти казав що самі розумні так роблять, на моїй скарзі, но ти нічого не написав даному гравцю -_- Тик

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Згодний з рішенням адміністратора та ЗГА.

У вас за тиждень дуже багато серйозних порушень, такі як, образи, неадекватні висловлювання, багоюз, дмзз, стрімснайпінг і т.д.

Вам і так видали не максимальне покарання за норматив зловживання порушеннями правил серверу.

Оскарженню не підлягає.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі