Федюк Назар
Активний
- Реєстрування
- 11 Вер 2023
- Дописи
- 224
- Реакції
- 41
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
- Особистий нікнейм: Назар Федюк
- Суть скарги: повторна скарга, оскільки адміністратор з якоїсь причини сам відповів на скаргу на нього і закрив її. І це не є зливом адміністратора, оскільки скарги по одній і тій самій причині і це не є флудом, оскільки, повторюся, адміністратор закриває скарги і я не можу відповісти на них. Чомусь адміністратор не керується правилами "Правила подачі скарги на адміністратора" а саме "Якщо Ви хочете, щоб скаргу розглянув певна посадова особа - вказуйте посаду" і навряд він відноситься до Червоної адміністрації. Якщо його бентежить слова "Червона адміністрація" а не "Спец адмін", то прошу вибачення за незручності, але я думаю це не сильно міняє справу. Можливо там ще є якість правила стосовно цього, що адмін вправі розглядати скаргу на самого себе, то будь ласка змініть це, оскільки всі пишуть що гра наближена до реальності, то в реальності суддя якого звинувачують, умовно кажучи в корупції, не в праві розглядати справу на самого себе, інакше це вже сюр. Навіть якщо скарга взагалі дивна, адміністратор впевнений в своїй правоті чи навіть так і є. Для того є інші адміністратори вищі за нього, які можуть закрити чи одобрити скаргу, оскільки це наймані адміністратори, на мою думку, власниками проєкту і вони не упереджені до кожного гравця, на відміну від адміністрації які спочатку були звичайними гравцями і комунікували з іншими людьми з якими в них можуть бути теплі дружні відносини.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): перша скарга я тут можливо і не правий стосовно видачі покарання адміністратором Вікторія(не памятаю прізвище), але гравець Джоні Пупс написав скаргу на адміна і написав речі які не стосуються його самого, що вже є скаргою від 3 лиця, так як в скарзі зовсім інший гравець вказаний. Не розумію чому саме цей гравець не написав скаргу на адміна а це робить зовсім стороння людина? Так само гравець написав деякі речі які не відповідають дійсності а саме те, що вони ніби то мають право з союзним кланом вбивати інші клани, але у нас а саме LvivKings немає з ними війни, що вже може вплинути на не обгрунтовантий розгляд скарги. Більшість скарг можна відмовити або погодити через її трактування і не правдивою інформацією, яку адміністрації важко або не можливо дізнатися, через що і пишуться скарги на адміністрацію що винесли невірний вердикт. Друга скарга тут вже я написав скаргу на те, що адміністратор видалив коментарі, які були написані мною ж, де були розписані чому і по якій конкретній причині я вважаю що адміністратор порушив. До того ж прикріплені скріншоти, вони звісно в тій скарзі не були обов'язковими, але можливо вплинули б на розгляд. Повторюся, це не злив адміністрації а лише прагнення до чесного розгляду будь яких скарг, навіть якщо вони будуть відмовлені але якщо мені конкретно дадуть відповідь, по якій причині я правий або не правий, тоді буде зрозуміло що адміністрація працює і прекрасно володіє знаннями правил гри і інтелектуальними здібностями, де потрібно інколи до правил включити логіку
- Дата походження:19.03.24