Розглянуто Олег галицький/ для Спец. Адміністрації або власників проєкту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
  2. Особистий нікнейм: Назар Федюк
  3. Суть скарги: повторна скарга, оскільки адміністратор з якоїсь причини сам відповів на скаргу на нього і закрив її. І це не є зливом адміністратора, оскільки скарги по одній і тій самій причині і це не є флудом, оскільки, повторюся, адміністратор закриває скарги і я не можу відповісти на них. Чомусь адміністратор не керується правилами "Правила подачі скарги на адміністратора" а саме "Якщо Ви хочете, щоб скаргу розглянув певна посадова особа - вказуйте посаду" і навряд він відноситься до Червоної адміністрації. Якщо його бентежить слова "Червона адміністрація" а не "Спец адмін", то прошу вибачення за незручності, але я думаю це не сильно міняє справу. Можливо там ще є якість правила стосовно цього, що адмін вправі розглядати скаргу на самого себе, то будь ласка змініть це, оскільки всі пишуть що гра наближена до реальності, то в реальності суддя якого звинувачують, умовно кажучи в корупції, не в праві розглядати справу на самого себе, інакше це вже сюр. Навіть якщо скарга взагалі дивна, адміністратор впевнений в своїй правоті чи навіть так і є. Для того є інші адміністратори вищі за нього, які можуть закрити чи одобрити скаргу, оскільки це наймані адміністратори, на мою думку, власниками проєкту і вони не упереджені до кожного гравця, на відміну від адміністрації які спочатку були звичайними гравцями і комунікували з іншими людьми з якими в них можуть бути теплі дружні відносини.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): перша скарга я тут можливо і не правий стосовно видачі покарання адміністратором Вікторія(не памятаю прізвище), але гравець Джоні Пупс написав скаргу на адміна і написав речі які не стосуються його самого, що вже є скаргою від 3 лиця, так як в скарзі зовсім інший гравець вказаний. Не розумію чому саме цей гравець не написав скаргу на адміна а це робить зовсім стороння людина? Так само гравець написав деякі речі які не відповідають дійсності а саме те, що вони ніби то мають право з союзним кланом вбивати інші клани, але у нас а саме LvivKings немає з ними війни, що вже може вплинути на не обгрунтовантий розгляд скарги. Більшість скарг можна відмовити або погодити через її трактування і не правдивою інформацією, яку адміністрації важко або не можливо дізнатися, через що і пишуться скарги на адміністрацію що винесли невірний вердикт. Друга скарга тут вже я написав скаргу на те, що адміністратор видалив коментарі, які були написані мною ж, де були розписані чому і по якій конкретній причині я вважаю що адміністратор порушив. До того ж прикріплені скріншоти, вони звісно в тій скарзі не були обов'язковими, але можливо вплинули б на розгляд. Повторюся, це не злив адміністрації а лише прагнення до чесного розгляду будь яких скарг, навіть якщо вони будуть відмовлені але якщо мені конкретно дадуть відповідь, по якій причині я правий або не правий, тоді буде зрозуміло що адміністрація працює і прекрасно володіє знаннями правил гри і інтелектуальними здібностями, де потрібно інколи до правил включити логіку
  5. Дата походження:19.03.24

Сергій Коваленко

екс-Керівник UKRAINE GTA
Реєстрування
23 Січ 2023
Дописи
4,722
Реакції
5,577
Бали
257
Вітаю!

Оскільки Головний адміністратор здійснює керування на відповідному сервері на який його призначили він відповідає за усі дії які здійснюються там, тим самим може дати відповідь на скаргу , якщо він вважає що його компетентності достатньо.

Стосовно скарги від 3-го лиця вона вважається при деяких випадках коли адміністратор впевнений що гравець володіє іншими акаунтами (вказує особистий нікнейм який не відповідає в подібних скаргах від його лиця), також коли він не має ніякого відношення до написаної скарги.

Також якщо говорити про коментарі у скарзі - це вважається за оффтоп, тим самим розглядається лише текст який прописаний у скарзі без коментарів (в деяких випадках їх залишають та/або розглядають для винесення вердикту)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі