Святослав Слободзян
Козак
- Реєстрування
- 11 Вер 2023
- Дописи
- 120
- Реакції
- 14
- Бали
- 21
- Нікнейм гравця:Олександра Фатченко
- Особистий нікнейм:Святослав Слободзян
- Суть скарги: Блат від Адмінів
- Докази (скріншот/відео):
Це по перше!
Для початку кинув скаргу на гравця де ЧІТКО видно його порушення Ось тут . Відмовили бо ,,Не видно повної ситуації,, . Але до чого тут повна ситуація? Факт порушення є! якщо гравець вважає що я зробив щось не правомірне на рахунок нього то хай кидає скаргу на форум і мене можна покарати, але аж ніяк не створювати самосуд і ДМити! І повторю знову в даній скарзі ЧІТКО видно порушення гравця і якщо я щось зробив не так по відношенні до нього то хай кидає скаргу!Але даний адміністратор вирішив по невідомій причині ,, відмазати" гравця.
Судячи з даного висновку адміністратора, якщо мене хтось десь образив або щось подібне то я зразу можу вбивати його і мені за це нічого не буде?
+якщо це РП сервер то давайте обговорювати все по РП і перетворимо дану ситуацію в РП ситуацію (Життєву) якщо на вас хтось на вулиці врізався,Вдарив,Образив і тд..... то ви можете його зразу вбивати? Я це веду до того що Не важливо що було до того важливо факт порушення і важливо що порушення зійшло з рук (Через блат Адміна) І прошу заново перепровірити дану ситуацію!
По друге!
Далі кинув скаргу на адміністратора який заблатив даного гравця! і Даний адміністратор вирішив заблатити свого КОЛЕГУ і підтвердив неправомірні його дії не наказавши нікого (ХОЧ ПОВТОРЮ ЗНОВУ ЩО В СКАРЗІ ЧІТКО ВИДНО ПОРУШЕННЯ ТАКЕ ЯК ДМ)
ПОКИ БУДЕ БЛАТ ВІД АДМІНІСТРАТОРІВ ДО ТОГО ЧАСУ ПОРЯДКУ НА СЕРВЕРІ НЕ БУДЕ І ВСІ БУДУТЬ ОДИН ОДНОГО ДМити БО БУДУТЬ ЗНАТИ ЩО АДМІН КОЛЕГА НІЧОГО НЕ ЗРОБИТЬ, АДМІН БУДЕ ЗНАТИ ЩО ВИЩИЙ АДМІН ПРОСТИТЬ І ТД!!!!!!!!!!
- Дата порушення:27.10.23