Відмовлено Олександра Фатченко / БЛАТ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
120
Реакції
14
Бали
21
  1. Нікнейм гравця:Олександра Фатченко
  2. Особистий нікнейм:Святослав Слободзян
  3. Суть скарги: Блат від Адмінів
  4. Докази (скріншот/відео):
    Це по перше!
    Для початку кинув скаргу на гравця де ЧІТКО видно його порушення Ось тут . Відмовили бо ,,Не видно повної ситуації,, . Але до чого тут повна ситуація? Факт порушення є! якщо гравець вважає що я зробив щось не правомірне на рахунок нього то хай кидає скаргу на форум і мене можна покарати, але аж ніяк не створювати самосуд і ДМити! І повторю знову в даній скарзі ЧІТКО видно порушення гравця і якщо я щось зробив не так по відношенні до нього то хай кидає скаргу!Але даний адміністратор вирішив по невідомій причині ,, відмазати" гравця.
    Судячи з даного висновку адміністратора, якщо мене хтось десь образив або щось подібне то я зразу можу вбивати його і мені за це нічого не буде?
    +якщо це РП сервер то давайте обговорювати все по РП і перетворимо дану ситуацію в РП ситуацію (Життєву) якщо на вас хтось на вулиці врізався,Вдарив,Образив і тд..... то ви можете його зразу вбивати? Я це веду до того що Не важливо що було до того важливо факт порушення і важливо що порушення зійшло з рук (Через блат Адміна) І прошу заново перепровірити дану ситуацію!
    По друге!
    Далі кинув скаргу на адміністратора який заблатив даного гравця! і Даний адміністратор вирішив заблатити свого КОЛЕГУ і підтвердив неправомірні його дії не наказавши нікого (ХОЧ ПОВТОРЮ ЗНОВУ ЩО В СКАРЗІ ЧІТКО ВИДНО ПОРУШЕННЯ ТАКЕ ЯК ДМ)
    ПОКИ БУДЕ БЛАТ ВІД АДМІНІСТРАТОРІВ ДО ТОГО ЧАСУ ПОРЯДКУ НА СЕРВЕРІ НЕ БУДЕ І ВСІ БУДУТЬ ОДИН ОДНОГО ДМити БО БУДУТЬ ЗНАТИ ЩО АДМІН КОЛЕГА НІЧОГО НЕ ЗРОБИТЬ, АДМІН БУДЕ ЗНАТИ ЩО ВИЩИЙ АДМІН ПРОСТИТЬ І ТД!!!!!!!!!!

5. Дата порушення:27.10.23

Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
120
Реакції
14
Бали
21
Те ж саме продовжу про РП ситуацію
Якщо я щось людині в житті зроблю і потім він мене за це вб'є......то поліція та суд буде казати ну я не знаю що було до того то нема за що карати його...... Чи все ж таки його накажуть за вбивство?

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши ваші дві скарги, виношу вердикт:

Перша ситуація, де вам саме заДМили, на відео не видно повної ситуацію, давайте розберемося, що таке "ДМ"? Дм це вбивство без причини, я не можу знати, що відбувалося до того, як вас почали вбивати, також докази дуже короткі і там не можливо розібрати конкретну ситуацію. Адміністратор у скарзі виніс правильний вердикт, щодо неповної ситуації.

Друга ситуація, де Олександра Фатченко блатить людей, я не зауважив жодного блату зі сторони Заступника Головного Адміністратора, вона надала відповідь на вашу скаргу, що адміністратор виніс покарання вірно. Причину правильно винесеного вердикту я розписав вам вище.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі