- Реєстрування
- 9 Лип 2022
- Дописи
- 4,963
- Реакції
- 10,051
- Бали
- 253
1. Нікнейм адміністратора: Олександр Золото
2. Особистий нікнейм: Андрій Блащина
3. Суть скарги:
На мою думку даний Адміністратор не в спромозі коректно і справедливо видавати покарання в сторону своєї фамки
Чому я так вважаю і не тільки я, ряд питань як так сталось ??
1) Як даний Адміністратор після того як знався з адмінки умодрився багаторазово нарушати правила сервера, за що і получив бан ( Адміністрація бувша яка знялась і іграє, на мою думка це наоборот має бути зразком для других іграків)
Його порушення за дуже кородкий час
Тут обманював що в нього не має ніякого РДМ і стріляв тільки в одну людину, були додана відео від мого лиця Ланою Картер, адміністрація їх не приняла як від третьої особи а нову ЖБ за теже саме порушення приймати і переглядати не будуть ( Висновок в мене лишився такий--- Обманює других іграків і адміністрацію, а адміністрація його прикрила тим, що не приняла додаткові докази)
При тому, що він ще і звинувачував Лану Картер в обмані
https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/rdm-zz-Золото.14210/#post-50303
Тут вже були прямі угрози бану Лані Картер, і порушення числені за які видали бан
https://forum.ukraine-gta.com.ua/in...p-mg-погроза-i-Майкл-Клеменца-І-Золото.14276/
DMZZ Прям на бункері
forum.ukraine-gta.com.ua
PG
forum.ukraine-gta.com.ua
А тепер подивимось його обжалування
Посто людина говори що зрозуміла свою помилку і йому повністю знімають покарання. Не чудо? Не прикривання адміністратора бувшого?
Після цього він через кородкий час вертається на пост адміністратора, ще і на слідкуючого за Неофіційними організаціями....( людина яка в кнані протрималась дуже малу часу і встигла стільки нарушити правил + має особисту неприязнь зливу других кланів) тепер буде слідкувати за кланами?
Добре подивимось наскільки все справедливо и чесно
Прошу старшу адміністрацію переглянути і розсутиди
1) Не рахуєте ви, що тут не додали DB(Таран) який я вказав чітко в там коді https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/Мартин-Золото-Льоша-Золото-db-pg-nonrp.15281/
2 ) Не рахуєте ви, що тут не додали PG ?? Чітко видно що з мого клану 3 людини , піля як мене вбивають відїжає в другий бік і знов виходить стріляти проти двух
https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/Мартин-Золото-pg.15276/
3) Чому Люоха Золото обманює адміністрацію і кливітає мене для бану а Олександр Золото закриває на це очі і закриває ЖБ??
forum.ukraine-gta.com.ua
Бала написана скарга на цей рахунок по якій чекаємо відповідь
forum.ukraine-gta.com.ua
Тут мій соклановець тоже жалується і задається питанням чому не довидаєм покарання, і по фактам.
Може всетаки просто пора чесно і справедливо розглядати ЖБ? --- В нас тільки ця мета а не зняття вас чи другого адміністратора, тому що це не важливо хто буде, головне результат совісної роботи.
forum.ukraine-gta.com.ua
P.S. Адміністрація я знаю як ви мене сильно "Любите" і що ви в своємо чаті пишете про мене особисто і про клан
Спойлер
Nikita Leonntyuk -- "Он задонатил еще пару кусков" тому розбанили...., твоя пропозиція дуже гарного статусу на форумі мені, і всі остальні речі які ти оскаєш мене і моїх друзів, за кого ти вважаєш всі клани з твоїх слів крім кампотів
Максим Деревлюк --- "Він вже в печінках", " До нього агреція тільки від вигляду", "я б йому аккаунт зніс у вигляді компенсації"
І це адміністрація яка має слідкувати за порядком, помагати ігракам.... просто літати по кд за мною, щоб найти якесь порушеня і відкинути
А все за того, що я намагаюсь дотримуватись правил сервера і другим тоже ?
Чи я маю перестати писати ЖБ на форму? Невже так важко розглянути готовий матеріал (багато роботи добавляю)?
Чому стільки до мене особисто стільки негативу і осків??? Вроді занімаємось одним і тимже робимо проект краще і чище для конфорту всіх іграків.
На ці всі питаня хотів би, хоть від когось з адміністрації, яка має до мене особисту злість відписати в лічку вбо поговорити в ДС
2. Особистий нікнейм: Андрій Блащина
3. Суть скарги:
На мою думку даний Адміністратор не в спромозі коректно і справедливо видавати покарання в сторону своєї фамки
Чому я так вважаю і не тільки я, ряд питань як так сталось ??
1) Як даний Адміністратор після того як знався з адмінки умодрився багаторазово нарушати правила сервера, за що і получив бан ( Адміністрація бувша яка знялась і іграє, на мою думка це наоборот має бути зразком для других іграків)
Його порушення за дуже кородкий час
Тут обманював що в нього не має ніякого РДМ і стріляв тільки в одну людину, були додана відео від мого лиця Ланою Картер, адміністрація їх не приняла як від третьої особи а нову ЖБ за теже саме порушення приймати і переглядати не будуть ( Висновок в мене лишився такий--- Обманює других іграків і адміністрацію, а адміністрація його прикрила тим, що не приняла додаткові докази)
При тому, що він ще і звинувачував Лану Картер в обмані
https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/rdm-zz-Золото.14210/#post-50303
Тут вже були прямі угрози бану Лані Картер, і порушення числені за які видали бан
https://forum.ukraine-gta.com.ua/in...p-mg-погроза-i-Майкл-Клеменца-І-Золото.14276/
DMZZ Прям на бункері
Схвалено - Майкл Клеменца | ДМ ЗЗ
Ваш нікнейм: Квейтін Сопрано Нікнейм гравця: Майкл Клеменца Дата порушення: 29,11,2022 16:35 Опишіть ситуацію: почав стріляти в ЗЗ Скріншот/відео від свого обличчя: (скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube) Тайм-код:
PG
Схвалено - Золото ПГ / 4 против 10
Ваш нікнейм: Пабло Ескобар Нікнейм гравця: Майкл Клеменца, Мартин Золото, Богдан Золото, Назар Золото. Дата порушення: 02.12.2022 Опишіть ситуацію: Очередное нарушение от клана Золото, 4 против 10 Один спрыгнул с моста и сбежал... мы думали его отпустить с миром, но... Богдан Золото...
А тепер подивимось його обжалування
Посто людина говори що зрозуміла свою помилку і йому повністю знімають покарання. Не чудо? Не прикривання адміністратора бувшого?
Схвалено - Оскарження!
Ваш ігровий нік: Майкл Клеменца Ігровий нік адміністратора: Марк Бакулін Причина покарання: Порушення правил серверу Дата видачі покарання: 03.12.2022 Скриншот видачі покарання: Чи зрозумІли ви свою помилку? Так я зрозумів свою помилку!
forum.ukraine-gta.com.ua
Після цього він через кородкий час вертається на пост адміністратора, ще і на слідкуючого за Неофіційними організаціями....( людина яка в кнані протрималась дуже малу часу і встигла стільки нарушити правил + має особисту неприязнь зливу других кланів) тепер буде слідкувати за кланами?
Добре подивимось наскільки все справедливо и чесно
Прошу старшу адміністрацію переглянути і розсутиди
1) Не рахуєте ви, що тут не додали DB(Таран) який я вказав чітко в там коді https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/Мартин-Золото-Льоша-Золото-db-pg-nonrp.15281/
2 ) Не рахуєте ви, що тут не додали PG ?? Чітко видно що з мого клану 3 людини , піля як мене вбивають відїжає в другий бік і знов виходить стріляти проти двух
https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/Мартин-Золото-pg.15276/
3) Чому Люоха Золото обманює адміністрацію і кливітає мене для бану а Олександр Золото закриває на це очі і закриває ЖБ??
Відмовлено - Масове порушення Андрій Блащина
Ваш нікнейм: Льоха Золото Нікнейм гравця: Андрій Блащина Дата порушення: 19.12.2022 Опишіть ситуацію: Масове порушення правил серверу! 7.16. Зловживання порушеннями правил сервера. [Бан 5-30 днів] Примітка 1: неодноразове (від 3 і більше) порушення правил сервера, які були здійснені за 7 днів...
Бала написана скарга на цей рахунок по якій чекаємо відповідь
Розглянуто - Льоха Золото Обман адміністрації| Для ГА/ ЗГА
Ваш нікнейм: Андрій Блащина Нікнейм гравця: Льоха Золото Дата порушення: 19.12.2022 Опишіть ситуацію: Спроба обману адміністрації Льоха Золото Двимось на йогу другу силку Обжалував наказання зняли https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/Для-керевництва-проекту-Гріша-Густілін.14990/...
Тут мій соклановець тоже жалується і задається питанням чому не довидаєм покарання, і по фактам.
Олександр Золото на мою думку в який раз накидується на іграка і обвинувачує для бану
"Гравець мае до Адміністратора а саме до мене лічну не пріязнь." це ваша цитата, що ви зробили данному іграку ?? по якій такій причині появилась на вашу думку якась лічна неприязнь в нього до вас?Може всетаки просто пора чесно і справедливо розглядати ЖБ? --- В нас тільки ця мета а не зняття вас чи другого адміністратора, тому що це не важливо хто буде, головне результат совісної роботи.
Розглянуто - Олександр Золото / Блат свого клану
1. Нікнейм адміністратора: Олександр Золото 2. Особистий нікнейм: Павло Шухевич 3. Суть скарги: Блат гравця з свого клану, а саме, не видає покарання за порушення правила сервера (7.20. "RK") порушення, яке чітко видно на відео, що прикріплене до скарги. Попрошу зняти з нього права модератора...
P.S. Адміністрація я знаю як ви мене сильно "Любите" і що ви в своємо чаті пишете про мене особисто і про клан
Спойлер
Nikita Leonntyuk -- "Он задонатил еще пару кусков" тому розбанили...., твоя пропозиція дуже гарного статусу на форумі мені, і всі остальні речі які ти оскаєш мене і моїх друзів, за кого ти вважаєш всі клани з твоїх слів крім кампотів
Максим Деревлюк --- "Він вже в печінках", " До нього агреція тільки від вигляду", "я б йому аккаунт зніс у вигляді компенсації"
І це адміністрація яка має слідкувати за порядком, помагати ігракам.... просто літати по кд за мною, щоб найти якесь порушеня і відкинути
А все за того, що я намагаюсь дотримуватись правил сервера і другим тоже ?
Чи я маю перестати писати ЖБ на форму? Невже так важко розглянути готовий матеріал (багато роботи добавляю)?
Чому стільки до мене особисто стільки негативу і осків??? Вроді занімаємось одним і тимже робимо проект краще і чище для конфорту всіх іграків.
На ці всі питаня хотів би, хоть від когось з адміністрації, яка має до мене особисту злість відписати в лічку вбо поговорити в ДС
Останнє редагування: