Розглянуто Олександр Золото / Блат свого клану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,963
Реакції
10,051
Бали
253
1. Нікнейм адміністратора: Олександр Золото
2. Особистий нікнейм: Андрій Блащина
3. Суть скарги:

На мою думку даний Адміністратор не в спромозі коректно і справедливо видавати покарання в сторону своєї фамки
Чому я так вважаю і не тільки я, ряд питань як так сталось ??
1) Як даний Адміністратор після того як знався з адмінки умодрився багаторазово нарушати правила сервера, за що і получив бан ( Адміністрація бувша яка знялась і іграє, на мою думка це наоборот має бути зразком для других іграків)
Його порушення за дуже кородкий час

Тут обманював що в нього не має ніякого РДМ і стріляв тільки в одну людину, були додана відео від мого лиця Ланою Картер, адміністрація їх не приняла як від третьої особи а нову ЖБ за теже саме порушення приймати і переглядати не будуть ( Висновок в мене лишився такий--- Обманює других іграків і адміністрацію, а адміністрація його прикрила тим, що не приняла додаткові докази)
При тому, що він ще і звинувачував Лану Картер в обмані

https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/rdm-zz-Золото.14210/#post-50303

Тут вже були прямі угрози бану Лані Картер, і порушення числені за які видали бан
https://forum.ukraine-gta.com.ua/in...p-mg-погроза-i-Майкл-Клеменца-І-Золото.14276/

DMZZ Прям на бункері

PG

А тепер подивимось його обжалування
Посто людина говори що зрозуміла свою помилку і йому повністю знімають покарання. Не чудо? Не прикривання адміністратора бувшого?

Після цього він через кородкий час вертається на пост адміністратора, ще і на слідкуючого за Неофіційними організаціями....( людина яка в кнані протрималась дуже малу часу і встигла стільки нарушити правил + має особисту неприязнь зливу других кланів) тепер буде слідкувати за кланами?

Добре подивимось наскільки все справедливо и чесно
Прошу старшу адміністрацію переглянути і розсутиди
1) Не рахуєте ви, що тут не додали DB(Таран) який я вказав чітко в там коді https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/Мартин-Золото-Льоша-Золото-db-pg-nonrp.15281/

2 ) Не рахуєте ви, що тут не додали PG ?? Чітко видно що з мого клану 3 людини , піля як мене вбивають відїжає в другий бік і знов виходить стріляти проти двух
https://forum.ukraine-gta.com.ua/index.php?threads/Мартин-Золото-pg.15276/

3) Чому Люоха Золото обманює адміністрацію і кливітає мене для бану а Олександр Золото закриває на це очі і закриває ЖБ??

Бала написана скарга на цей рахунок по якій чекаємо відповідь

Тут мій соклановець тоже жалується і задається питанням чому не довидаєм покарання, і по фактам.

Олександр Золото на мою думку в який раз накидується на іграка і обвинувачує для бану

"Гравець мае до Адміністратора а саме до мене лічну не пріязнь." це ваша цитата, що ви зробили данному іграку ?? по якій такій причині появилась на вашу думку якась лічна неприязнь в нього до вас?

Може всетаки просто пора чесно і справедливо розглядати ЖБ? --- В нас тільки ця мета а не зняття вас чи другого адміністратора, тому що це не важливо хто буде, головне результат совісної роботи.

P.S. Адміністрація я знаю як ви мене сильно "Любите" і що ви в своємо чаті пишете про мене особисто і про клан
Спойлер
Nikita Leonntyuk -- "Он задонатил еще пару кусков" тому розбанили...., твоя пропозиція дуже гарного статусу на форумі мені, і всі остальні речі які ти оскаєш мене і моїх друзів, за кого ти вважаєш всі клани з твоїх слів крім кампотів (y)
Максим Деревлюк --- "Він вже в печінках", " До нього агреція тільки від вигляду", "я б йому аккаунт зніс у вигляді компенсації"

І це адміністрація яка має слідкувати за порядком, помагати ігракам.... просто літати по кд за мною, щоб найти якесь порушеня і відкинути (y)
А все за того, що я намагаюсь дотримуватись правил сервера і другим тоже ?
Чи я маю перестати писати ЖБ на форму? Невже так важко розглянути готовий матеріал (багато роботи добавляю)?
Чому стільки до мене особисто стільки негативу і осків??? Вроді занімаємось одним і тимже робимо проект краще і чище для конфорту всіх іграків.

На ці всі питаня хотів би, хоть від когось з адміністрації, яка має до мене особисту злість відписати в лічку вбо поговорити в ДС

Останнє редагування:

Микола Хоффман?

Гість
Вітаю! Перечитавши та переглянувши усі скарги, що були прикріпленні до цієї теми, Я виношу наступний вердикт:
  • Так, дійсно даний адміністратор був в бані та порушував правила серверу, однак це не впливає на його ефективність роботи та адекватність, це лише ігрові моменти до яких він тепер не відноситься і за які він вже отримав свої "штрафи" повертаючись на пост адміністрації.

• Судячи з майже усіх скарг вони були зроблені під час того як адміністратор був гравцем, що немає ніякого відношення до нинішнього його статусу,

• Скарги які були прикріплені до теми на момент його адмінстрування, мають свої аргументи, і в більшості з них адміністратор аргументовано надав покарання та цілком вірно, однаке всеж були моменти коли адмінстратор був занадто жорстки до гравців, за що і отримає попередження. Однак це скоріш за все більш профілактичне покарання а не цілковите порушення.

• Це нічог оне означає, адміністратори просто спілкуються, доречі дякую що дали нам знати що є такий поганий адмінстраор який порушує правила, ми обоязков знайдемо його)
Nikita Leonntyuk -- "Он задонатил еще пару кусков" тому розбанили...., твоя пропозиція дуже гарного статусу на форумі мені, і всі остальні речі які ти оскаєш мене і моїх друзів, за кого ти вважаєш всі клани з твоїх слів крім кампотів
Максим Деревлюк --- "Він вже в печінках", " До нього агреція тільки від вигляду", "я б йому аккаунт зніс у вигляді компенсації"
Що ж, підведемо підсумок, адмінстратор цілком правий та ніякого "Блату" у сторону так би мовити свого клану не веде. Скаргу відхилено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі