Макс Ретург
Гість
- Нікнейм адміністратора: Олександр Міркал
- Особистий нікнейм: Макс Ретургг
- Суть скарги: Доброго вечора. Перш за все прошу розглянути дану скаргу кимось вищим за посадою чим ГА 01 серверу оскільки маю трішки не довіру стосовно обєктивності в розгляді даної скарги, плюс вона частково зачіпає усі сервери, а не лише 01. Отже, переглядаючи форум мною були залишені деякі відповіді в сскаргах. Перша Андрій Косик//БАН без ппричіни і друга Вибачення відповідь абсолютно ніяк не порушувала ні загальних правил форуму ні правил подання скарги на адміністрацію обгрунтую. Як я зрозумів Адміністратор Олександр Міракл посилається на 3 розділ Публікація повідомлень, Правил форуму і Правила подання скарги на Адміністрацію а саме :3.2 Заборонені повідомлення, які не належать до зазначеної теми/Не стосуються вас. Іншими словами, заборонено оффтоп у будь-яких його проявах. | Видалення повідомлення і попереження, бан 7 днів3.3 Заборонені повідомлення, які не мають сенсу та флуд у будь-яких його проявах. | Видалення повідомлення і попереження, бан 5 днів. І друге: Заборонено: В темі заборонено офтоп, флуд; Перш за все, що таке Офтоп, Офтопік, офтоп — будь-яке мережеве повідомлення, що виходить за межі заздалегідь встановленої теми спілкування. І Флуд — марнослів'я, повідомлення в інтернет-форумах і чатах, яке займає великі обсяги і не несе якоїсь нової чи корисної інформації. Крім того, на форумах флудом називають будь-яке повідомлення, яке не стосується теми форуму. ( Це загальні значення взяті з вікіпедії) Якщо прочитати мої відповіді до обох тем то вони повністю пов'язані з написаними скаргами. Моє звернення йшло перш за все до адміністратора, який буде розглядати дану тему і я нікому нічого не вказував робити, а просто мав прохання до адміністрації щоб при розгляді скарги вони врахували мою думку як гравця. В обох скаргах гравців заблокували за дуже критичні порушення, порушення від яких зникає бажання грати. В скаргі Вибачення гравець обманював інших гравців на гроші в другій скаргі Андрій Косик гравець зловживав порушеннями правил серверу ( Відповідь цього ж адміністратора стосовно порушень цього гравця, і ще даний гравець порушував правило створюючи одну і ту саму скаргу більше трьох разів та його скарга була розглянута). Так може я трішки категоричний стосовно даних порушень, але як гравець який може стати потерпілим від даних порушень, я гадаю я можу звернутись до адміністрації з проханням. Так на форумі не діє система голосування, але все ж як гравець який може бути обманутий, вбитий або обізваний від когось з цих двох гравців я гадаю, що маю право на прохання. Так, єдине що мною було не правильно це в скаргі Вибачення починати переписку з гравцем, але ця переписка чітко стосувалася скарги ( теми форуму) і я хотів пояснити, що слова гравця не мають підтвердження ( те що він порушував підтвердив Тут сам адміністратор ). Також якщо адміністратор прям так дуже хотів іти повністю по правилам то чому він в цій скаргі Вибачення не видалив всі мої повідомлення, і повідомлення іншого гравця. В цих Скарга 1 , Скарга 2Скарга 3 , не закрив скаргу оскільки вона порушувала Правила Форуму пункт 1.9 Весь контент має бути прописаний суто Українською Державною мовою. В деяких скаргах ішло порушення створення скарги, а саме не вірно складений заголовок, але вони все одно були розглянуті ( прикладом є та сама скарга ВибаченняСкарга 3 де заголовок не за формою). Отже, я прошу старшу адміністрацію зняти мені попередження на форумі, оскільки я не порушував правил, а правила що заборонено взагалі писати в темах форуму написаних іншими гравцями нема. Плюс той приклад який я привів на даного адміністратора ( хоча я гадаю подібних прикладів можна знайти на кожного) показує що в деяких моментах на дещо можна зробити пом'якшення, хоча повторюсь порушень якихось конкретних правил я не робив. Додатково хочу сказати що всі записи і теми створені мною раніше, створювалися завжди чітко за правилами, а те чого я не розумів я запитував у адміністрації для того щоб бути обізнаним в даному питанні. Роботу адміністрації розумію, і ціную так як бачу що їм доводиться іноді читати і на що відповідати. Дякую за допомогу.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Андрій Косик//БАН без причіни , Вибачення ,
- Дата походження:09.10.2023