Відмовлено Олександр Міракл / попередження

• Автор теми Макс Ретург
  • Дата початку
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Ретург

Гість
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Міркал
  2. Особистий нікнейм: Макс Ретургг
  3. Суть скарги: Доброго вечора. Перш за все прошу розглянути дану скаргу кимось вищим за посадою чим ГА 01 серверу оскільки маю трішки не довіру стосовно обєктивності в розгляді даної скарги, плюс вона частково зачіпає усі сервери, а не лише 01. Отже, переглядаючи форум мною були залишені деякі відповіді в сскаргах. Перша Андрій Косик//БАН без ппричіни і друга Вибачення відповідь абсолютно ніяк не порушувала ні загальних правил форуму ні правил подання скарги на адміністрацію обгрунтую. Як я зрозумів Адміністратор Олександр Міракл посилається на 3 розділ Публікація повідомлень, Правил форуму і Правила подання скарги на Адміністрацію а саме :3.2 Заборонені повідомлення, які не належать до зазначеної теми/Не стосуються вас. Іншими словами, заборонено оффтоп у будь-яких його проявах. | Видалення повідомлення і попереження, бан 7 днів3.3 Заборонені повідомлення, які не мають сенсу та флуд у будь-яких його проявах. | Видалення повідомлення і попереження, бан 5 днів. І друге: Заборонено: В темі заборонено офтоп, флуд; Перш за все, що таке Офтоп, Офтопік, офтоп — будь-яке мережеве повідомлення, що виходить за межі заздалегідь встановленої теми спілкування. І Флуд — марнослів'я, повідомлення в інтернет-форумах і чатах, яке займає великі обсяги і не несе якоїсь нової чи корисної інформації. Крім того, на форумах флудом називають будь-яке повідомлення, яке не стосується теми форуму. ( Це загальні значення взяті з вікіпедії) Якщо прочитати мої відповіді до обох тем то вони повністю пов'язані з написаними скаргами. Моє звернення йшло перш за все до адміністратора, який буде розглядати дану тему і я нікому нічого не вказував робити, а просто мав прохання до адміністрації щоб при розгляді скарги вони врахували мою думку як гравця. В обох скаргах гравців заблокували за дуже критичні порушення, порушення від яких зникає бажання грати. В скаргі Вибачення гравець обманював інших гравців на гроші в другій скаргі Андрій Косик гравець зловживав порушеннями правил серверу ( Відповідь цього ж адміністратора стосовно порушень цього гравця, і ще даний гравець порушував правило створюючи одну і ту саму скаргу більше трьох разів та його скарга була розглянута). Так може я трішки категоричний стосовно даних порушень, але як гравець який може стати потерпілим від даних порушень, я гадаю я можу звернутись до адміністрації з проханням. Так на форумі не діє система голосування, але все ж як гравець який може бути обманутий, вбитий або обізваний від когось з цих двох гравців я гадаю, що маю право на прохання. Так, єдине що мною було не правильно це в скаргі Вибачення починати переписку з гравцем, але ця переписка чітко стосувалася скарги ( теми форуму) і я хотів пояснити, що слова гравця не мають підтвердження ( те що він порушував підтвердив Тут сам адміністратор ). Також якщо адміністратор прям так дуже хотів іти повністю по правилам то чому він в цій скаргі Вибачення не видалив всі мої повідомлення, і повідомлення іншого гравця. В цих Скарга 1 , Скарга 2Скарга 3 , не закрив скаргу оскільки вона порушувала Правила Форуму пункт 1.9 Весь контент має бути прописаний суто Українською Державною мовою. В деяких скаргах ішло порушення створення скарги, а саме не вірно складений заголовок, але вони все одно були розглянуті ( прикладом є та сама скарга ВибаченняСкарга 3 де заголовок не за формою). Отже, я прошу старшу адміністрацію зняти мені попередження на форумі, оскільки я не порушував правил, а правила що заборонено взагалі писати в темах форуму написаних іншими гравцями нема. Плюс той приклад який я привів на даного адміністратора ( хоча я гадаю подібних прикладів можна знайти на кожного) показує що в деяких моментах на дещо можна зробити пом'якшення, хоча повторюсь порушень якихось конкретних правил я не робив. Додатково хочу сказати що всі записи і теми створені мною раніше, створювалися завжди чітко за правилами, а те чого я не розумів я запитував у адміністрації для того щоб бути обізнаним в даному питанні. Роботу адміністрації розумію, і ціную так як бачу що їм доводиться іноді читати і на що відповідати. Дякую за допомогу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Андрій Косик//БАН без причіни , Вибачення ,
  5. Дата походження:09.10.2023

Вкладення

• Screenshot_20231009_215113.jpg
    Screenshot_20231009_215113.jpg
    401.7 Кб · Перегляди: 58
  • Screenshot_20231009_215136.jpg
    Screenshot_20231009_215136.jpg
    381.9 Кб · Перегляди: 59

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець
Правило форуму 3.2 (Заборонені повідомлення, які не належать до зазначеної теми/Не стосуються вас. Іншими словами, заборонено оффтоп у будь-яких його проявах) чітко пояснює якщо скарга складена не на Вас та не стосується Вас, Ви не маєте права у ній відповідати.
Я вважаю мій заступник вірно видав попередження.
Стосовно інших зауважень - очікуйте відповіді керівництва

Останнє редагування:

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Вітаю, відповідати в скаргах нена своє їм'я заборонено і це вважається оффтопом.
Відповідати в скаргах можуть лідери неоф. чи держ. організацій, як виключення гравець може залишити відповідь в скарзі коли сама скарга на нього і написана.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі