Відмовлено Олександр Пуля для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Ткачук

Бусінка 02 сервера 😊🩷
Реєстрування
19 Бер 2024
Дописи
53
Реакції
53
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Олександр Пуля
  2. Особистий нікнейм: Богдан Ткачук
  3. Суть скарги:
  4. Звертаюся до вас із проханням переглянути покарання, яке мені було призначено за використання слова “******************************************” у зверненні до адміністратора Кай Фокс. На жаль, моє висловлювання було прийнято адміністратором Олександром Пуля як образливе, і я отримав покарання у вигляді мута на 180 хвилин.Я повністю усвідомлюю важливість дотримання правил та поваги у спілкуванні на платформі. Проте, хочу зазначити, що слово "******************************************", на мій погляд, не є серйозною образою, яка б заслуговувала на настільки суворе покарання. Більше того, адмін Кай Фокс, до якого було адресовано це слово, не висловив жодних претензій щодо мого висловлювання і не вважає його серйозною образою.З огляду на це, прошу вас розглянути можливість скорочення терміну покарання до 60 хвилин або ж зняття його повністю. Я вважаю, що це буде більш справедливим рішенням, яке врахує контекст ситуації та відсутність претензій з боку Кай Фокс. Такаж хочу додати що даний вислів більше підходить під покарання "Нешанобливе ставлення" а не образа.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  6. Дата походження:15.20

Богдан Ткачук

Бусінка 02 сервера 😊🩷
Реєстрування
19 Бер 2024
Дописи
53
Реакції
53
Бали
21
Форум нажаль блокує слова які були сказані адміністратору Кай Фокс

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,320
Реакції
5,042
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Це можна вважати як образу особистості так і адміністрації, тому покарання видано коректно, також згодом ви нешанобливо ставились до адміністрації, тому покарання було перевидано.
Закликаємо не порушувати правила UKRAINE GTA та бути більш обачнішим до слів.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі