Богдан Ткачук
Бусінка 02 сервера 😊🩷
- Реєстрування
- 19 Бер 2024
- Дописи
- 53
- Реакції
- 53
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Олександр Пуля
- Особистий нікнейм: Богдан Ткачук
- Суть скарги:
- Звертаюся до вас із проханням переглянути покарання, яке мені було призначено за використання слова “******************************************” у зверненні до адміністратора Кай Фокс. На жаль, моє висловлювання було прийнято адміністратором Олександром Пуля як образливе, і я отримав покарання у вигляді мута на 180 хвилин.Я повністю усвідомлюю важливість дотримання правил та поваги у спілкуванні на платформі. Проте, хочу зазначити, що слово "******************************************", на мій погляд, не є серйозною образою, яка б заслуговувала на настільки суворе покарання. Більше того, адмін Кай Фокс, до якого було адресовано це слово, не висловив жодних претензій щодо мого висловлювання і не вважає його серйозною образою.З огляду на це, прошу вас розглянути можливість скорочення терміну покарання до 60 хвилин або ж зняття його повністю. Я вважаю, що це буде більш справедливим рішенням, яке врахує контекст ситуації та відсутність претензій з боку Кай Фокс. Такаж хочу додати що даний вислів більше підходить під покарання "Нешанобливе ставлення" а не образа.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:15.20