Зачинено Олександр Скорик Давід Галицький / Не знання правил Не законне затримання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кримов Владислав

Новий гравець
Реєстрування
1 Лют 2023
Дописи
27
Реакції
0
Бали
1
Також коли ви почали знімати відео то до цього ви були вже на жовтій зоні та робили наклеп на співробітників за те що ми фармимо заробітню плату,Рибальченко підтвердить
Також коли ви почали знімати відео то до цього ви були вже на жовтій зоні та робили наклеп на співробітників за те що ми фармимо заробітню плату,Рибальченко підтвердить
Там не наклеп ви фармили зп та тільки коли прийшли люди та почали заходити в СБУ ви прокинулись

Халіфан Хелл

Західна Україна
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
117
Реакції
50
Бали
33

Халіфан Хелл

Західна Україна
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
117
Реакції
50
Бали
33

Кримов Владислав

Новий гравець
Реєстрування
1 Лют 2023
Дописи
27
Реакції
0
Бали
1
Як мінімум ви робили різні напади та раніше провокували нас,на відео ви не показали все,виходить що ви такий правильний та добрий а ми погані:(

Також ви почали раніше до відео робити дискретитацію на СБУ та на людей що тут одні ті хто фармлять
Робите наклеп на мене? Якщо у вас є докази відправте скаргу на мене та и закінчить питання, тим паче що я зайшов в гру та пів дня був на роботі

Халіфан Хелл

Західна Україна
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
117
Реакції
50
Бали
33
Там не наклеп ви фармили зп та тільки коли прийшли люди та почали заходити в СБУ ви прокинул

Робите наклеп на мене? Якщо у вас є докази відправте скаргу на мене та и закінчить питання, тим паче що я зайшов в гру та пів дня був на роботі
Це було за 10-20 хвилин до вашого відео....

Халіфан Хелл

Західна Україна
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
117
Реакції
50
Бали
33

Кримов Владислав

Новий гравець
Реєстрування
1 Лют 2023
Дописи
27
Реакції
0
Бали
1
Доброго дня,якщо ви покинули жовту зону і знову на неї зайшли то час не скасовується,ви провокували співробітників СБУ та ви Під'їжали на мотоциклі в червону

Не ви мені форму видали,не вам її знімати,де тоді докази що я фармлю зп?)
Де тоді докази що я "провокую" та заходжу не в перше в червону зону, для вас скажу після пройденого часу ви можете відвести в зелену зону тільки в зелену а не брати за непідкору. В ваших же правилах.

Халіфан Хелл

Західна Україна
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
117
Реакції
50
Бали
33
Де тоді докази що я "провокую" та заходжу не в перше в червону зону, для вас скажу після пройденого часу ви можете відвести в зелену зону тільки в зелену а не брати за непідкору. В ваших же правилах.
Так до відео ви ж вже стояли в жовтій зоні

Кримов Владислав

Новий гравець
Реєстрування
1 Лют 2023
Дописи
27
Реакції
0
Бали
1

Халіфан Хелл

Західна Україна
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
117
Реакції
50
Бали
33
У вас є докази? Залишайте скаргу на форумі
А ось тут ви вже починаєте кидатись форумом,ви самі не можете признати це,і кидаєте обрізаний откат,і реалії не заливаєте,ви тільки і робите що ви скидуєте те що вам потрібно

Кримов Владислав

Новий гравець
Реєстрування
1 Лют 2023
Дописи
27
Реакції
0
Бали
1
Так до відео ви ж вже стояли в жовтій зоні
А ось тут ви вже починаєте кидатись форумом,ви самі не можете признати це,і кидаєте обрізаний откат,і реалії не заливаєте,ви тільки і робите що ви скидуєте те що вам потрібно
Та ні я бачу правила сбу та як бивший працівник сбу дуже добре знаю правила.

Халіфан Хелл

Західна Україна
Реєстрування
8 Січ 2023
Дописи
117
Реакції
50
Бали
33
Ну так,відбіжали до салону та почали відео заливати,вас було затрримано за те що неоднократно не покидали Жовту зону,я вже не хочу спорити,ви знаєте що теж не праві але починаєте відео перенаправляти в свою сторону

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Ще раз вітаю, шановний гравець, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Порушень, зі сторони Служби Бепезки України м.Харків не було виявлено з моєї сторони, будівля Служби Безпеки України вважаєтся стратегічним об'єктом, співробітники мають повне право на ваше затримання в разі виявлення загрози, або провокації.

Також нагадую, що відео яке вважаєтся доказом порушень ЗАБОРОНЕНО редагувати будь-яким шляхом ( зміна голоса, монтування, тощо... ). Мав повне право не розглядати вашу скаргу, але я це зробив.

Якщо ви не згодні з рішенням старшої адміністрації, головного слідкуючого за держ організаціями - ви можете залишити скаргу на адміністратора у відповідному розділі на форумі.

Приємної гри, гарного настрою.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі