Ян Булл
Шановний гравець
- Реєстрування
- 29 Вер 2025
- Дописи
- 112
- Реакції
- 44
- Бали
- 33
- Нікнейм адміністратора: Олексій Хофман
- Особистий нікнейм: Ред Булл
- Суть скарги:
Адміністратор посадив в тюрму за нікнейм і змушує його змінити, аргументуючи це тим що нікнейм не український. На моє прохання уточнити де в правилах написано що імена чи прізвища повинні бути українського походження він не відповів. Натомість сам адміністратор носить прізвище німецького походження. Моє ігрове прізвище є прізвищем англійського походження і є реальним. На рахунок імен можу сказати що в наш час дітей називають куди дивнішими іменами чим "Ред", наприклад Джавеліна, чи Байрактар. В реальному житті багато іноземців з своїми іменами і прізвищами мають громадянство України і несуть користь для суспільства, в цьому немає нічого такого. Мій нікнейм є РП ніком, нічого провокаційного, образливого, чи відсилок до імен "поганих" людей в нікнеймі не має. Дії адміністратора виглядають неадекватними враховуючи нікнейм самого адміністратора з німецьким прізвищем, а також інших адміністраторів, які також порушують правило 3.4 (Не хочу називати конкретні імена, так як адміністратори виконують свою роботу і допомагають гравцям, до них повага і любов), але згідно правила 4.4 вони також повинні підпорядковуватись всім основним правилам UG.
Якщо я таки повинен змінити нікнейм то хотілось би щоб правила працювали для всіх одинаково, і адміністратори теж змінили нінейми на відповідні правилам.
Дата походження: 17.10.2025