Розглянуто Олексій Хофман / ІТТ 6000хв

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ян Булл

Шановний гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
112
Реакції
44
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Олексій Хофман
  2. Особистий нікнейм: Ред Булл
  3. Суть скарги:
    Адміністратор посадив в тюрму за нікнейм і змушує його змінити, аргументуючи це тим що нікнейм не український. На моє прохання уточнити де в правилах написано що імена чи прізвища повинні бути українського походження він не відповів. Натомість сам адміністратор носить прізвище німецького походження. Моє ігрове прізвище є прізвищем англійського походження і є реальним. На рахунок імен можу сказати що в наш час дітей називають куди дивнішими іменами чим "Ред", наприклад Джавеліна, чи Байрактар. В реальному житті багато іноземців з своїми іменами і прізвищами мають громадянство України і несуть користь для суспільства, в цьому немає нічого такого. Мій нікнейм є РП ніком, нічого провокаційного, образливого, чи відсилок до імен "поганих" людей в нікнеймі не має. Дії адміністратора виглядають неадекватними враховуючи нікнейм самого адміністратора з німецьким прізвищем, а також інших адміністраторів, які також порушують правило 3.4 (Не хочу називати конкретні імена, так як адміністратори виконують свою роботу і допомагають гравцям, до них повага і любов), але згідно правила 4.4 вони також повинні підпорядковуватись всім основним правилам UG.
P.S. Враховуючи все вище написане прошу відмінити покарання (ІТТ 6000хв.), залишити за мною право використовувати мій нікнейм та компенсацію від адміністратора який видавав покарання, так як я працюю далекобійником і маю високий онлайн, втрачаю багато фарму.
Якщо я таки повинен змінити нікнейм то хотілось би щоб правила працювали для всіх одинаково, і адміністратори теж змінили нінейми на відповідні правилам.
Дата походження: 17.10.2025

Ян Булл

Шановний гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
112
Реакції
44
Бали
33
В добавок до теми додаю аргументи що мій нікнейм є РП (реальні імена та прізвища):

Імя "Ред"
Ред Скелтон — американський комік.
https://en.wikipedia.org/wiki/Red_Skelton

Прізвище "Булл"
Джон Булл - символ англійського народу, хоча це прізвище також носив відомий композитор XVII століття.
https://en.wikipedia.org/wiki/John_Bull

Також цікавий факт що адміністратор Олексій Хофман аргументував що "Ред Булл це явно не українське імя та прізвище", за цією ж логікою прізвище Хофман, явно не українське, також топ гравці з рейтингу форбс Джон Уікк [789], Віто Корлеоне [28739], Хеккі Овнярд [9785] теж явно не українські. Але ці люди спокійно грають і їх це не торкається.
Складається таке враження що адміністратор Олексій Хофман виконує роботу "для галочки" і я отримав покарання по 3.4 тому що новачок тут і просто попав під роздачу.

Надіюсь на справедливе рішення ГА.

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,062
Реакції
845
Бали
253
Вітаю.

Ви порушили правило 3.4. Заборонено використання нікнеймів за наступними критеріями, є виключення. | Примусова зміна нікнейму / Вічний деморган до самостійної зміни нікнейму за допомогою донат-послуги.
- нікнейм не є українським.
- зайняті головними адміністраторами інших серверів, розробниками UKRAINE GTA та візуально схожі на них.
Приклад: Сергійко Коваленко, Сергій Коваленчик.
- фейк-імена відомих українськомовних "ютуберів" та офіційних блогерів UKRAINE GTA.
- нікнейм, що не відповідає статі ігрового персонажа (скіну) (виняток пункт 3.5).
- будь-який образливий вміст релігійного, нацистського або образливого характеру.
- провокаційні / образливі нікнейми
Приклад: путін, пригожин, сталін, ленін, гітлер, лукашенко, мизулина, янукович, шаман, росія, медвечук, марченко, лепс, кіркоров, басков, бузова тощо.
- нікнейм не фізичної особи, або який не має нічого спільного з RP.
Приклад: Класна Табуретка, Тьома Акумуляторович, Яна Адмін, Топ Ракета, Злий Дядя, тощо.
- з відсутністю будь-якого суттєвого навантаження (набір букв).
- використання більше двох символів одночасно, що не відповідає логіці.
- використання зменшено пестливої форми.
Приклад: Владік, Світланка, Сашуля, Діаночка, тощо.
-
згадка або назви сторонніх проєктів, програм, засобів, тощо.
- присутні російські літери / російськомовний нікнейм.
Приклад: Петр, Федр, Ілья, Аликсей, Татьяна, Миша, тощо.
Примітка до всіх пунктів вищезазначених також вважається: зайняті нікнейми / схожі на них / ідентичні зовні, але такі, що відрізняються однією або кількома літерами.
саме тому Ви отримали відповідне покарання. До вашого прізвища запитань не має а ім'я має буди згідно правил.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі