- Реєстрування
- 17 Вер 2023
- Дописи
- 771
- Реакції
- 280
- Бали
- 123
- Нікнейм адміністратора: Ольга Вишньовська
- Особистий нікнейм: Тоні Харрісон
- Суть скарги: Вітаю, 28.07 орієнтовно о 17:32 Сталась ситуація яка мені показалась дивною, а саме я отримав Варн за багоюз. Я перевозив ув'язнаних до ДКВС Признаюсь чесно що порушив правило " NonRP Drive " Тому що в мене закінчувався час перевезення. Адміністратор напевно за мною навмисно почав слідкувати та очікував момент за що мене можна покарати ( Ну я на це не стверджую ) Сама суть мого оскарження в тому що я сам був адміністратором та знаю що останім часом в нас не на шутку багалось "SP" і могли показуватись не вірні дані, Я відкив вогонь по авто який їхав переслідувавши мене та прям на мене я подумав що він хоче мене протаранити тому так сталось. Я вважаю що адміністратор помилково помітив за мною багоюз тому що коли я відкрив вогонь я відпускав клавішу газ. Ще мені показалось дивним як тут багоюз в мене а в цій скарзі багоюзу нема тик (ну це вже інша ситуація)
Прошу переглянути докази у адміністратора та увійти в моє положення та перевірити сам факт що останім часом " SP " Трошки багує (в мене є фрапс де спідометер під час вогню зменшувався).
Дякую за увагу. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
- Дата походження: 28.07