Розглянуто Ольга Вишньовська // Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тоні Харрісон

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2023
Дописи
771
Реакції
280
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Ольга Вишньовська
  2. Особистий нікнейм: Тоні Харрісон
  3. Суть скарги: Вітаю, 28.07 орієнтовно о 17:32 Сталась ситуація яка мені показалась дивною, а саме я отримав Варн за багоюз. Я перевозив ув'язнаних до ДКВС Признаюсь чесно що порушив правило " NonRP Drive " Тому що в мене закінчувався час перевезення. Адміністратор напевно за мною навмисно почав слідкувати та очікував момент за що мене можна покарати ( Ну я на це не стверджую ) Сама суть мого оскарження в тому що я сам був адміністратором та знаю що останім часом в нас не на шутку багалось "SP" і могли показуватись не вірні дані, Я відкив вогонь по авто який їхав переслідувавши мене та прям на мене я подумав що він хоче мене протаранити тому так сталось. Я вважаю що адміністратор помилково помітив за мною багоюз тому що коли я відкрив вогонь я відпускав клавішу газ. Ще мені показалось дивним як тут багоюз в мене а в цій скарзі багоюзу нема тик (ну це вже інша ситуація)
    Прошу переглянути докази у адміністратора та увійти в моє положення та перевірити сам факт що останім часом " SP " Трошки багує (в мене є фрапс де спідометер під час вогню зменшувався).
    Дякую за увагу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження: 28.07

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

Перевірив інформацію щодо навмисного слідкування адміністратором, вона не підтвердилась, за останній тиждень адміністратор всього 1 раз за вами слідкував і видав покарання, щодо покарання адміністратор вірно видав покарання.
Враховуючи що це перше ваше серйозне покарання за рік - зніму вам варн на перший раз, не порушуйте!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі