Еден Ферарpі
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 10 Січ 2024
- Дописи
- 35
- Реакції
- 78
- Бали
- 38
Вітаю Вас, маю до Вас питання, чому пан Владислав Омельчук мене забанив, причина бану була вказана, що я ніби якісь махінації провертав та потім поспілкувавшись з ним у особистих повідомленнях, він сказав що мене забанили за використання сторонніх ПЗ(читів). Хочу зауважити що на момент бану, мене було в місті, навіть раніше, з 20.05 по 07.06 я був у справах на бойових територіях нашої країни, так як я є волонтером, а саме працюю на підтримку нашої держави забезпеченням передових технологіях, можу це підтвердити скрінами та фото, якими були надіслані військовими нашої держави. Прошу будь ласка у Вас та Вашого керівництва переглянути мою скаргу ще раз, тому що я на момент бану, був на прифронтових територіях. Готовий пройти будь-які перевірки, тому що у Ваш проєкт було вкладено дуже багато часу від мене як гравця, не кажучи про донати в гру, які я часто робив. Тому прошу Вас, пане Григорій переглянути моє звернення ще раз! Дякую. Також можу показати скріни спілкування з Вашими адміністраторами.