Відмовлено Оскарження// Для Керівника проєкту// Для Григорія Олександровича

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Еден Ферарpі

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
35
Реакції
78
Бали
38
Вітаю Вас, маю до Вас питання, чому пан Владислав Омельчук мене забанив, причина бану була вказана, що я ніби якісь махінації провертав та потім поспілкувавшись з ним у особистих повідомленнях, він сказав що мене забанили за використання сторонніх ПЗ(читів). Хочу зауважити що на момент бану, мене було в місті, навіть раніше, з 20.05 по 07.06 я був у справах на бойових територіях нашої країни, так як я є волонтером, а саме працюю на підтримку нашої держави забезпеченням передових технологіях, можу це підтвердити скрінами та фото, якими були надіслані військовими нашої держави. Прошу будь ласка у Вас та Вашого керівництва переглянути мою скаргу ще раз, тому що я на момент бану, був на прифронтових територіях. Готовий пройти будь-які перевірки, тому що у Ваш проєкт було вкладено дуже багато часу від мене як гравця, не кажучи про донати в гру, які я часто робив. Тому прошу Вас, пане Григорій переглянути моє звернення ще раз! Дякую. Також можу показати скріни спілкування з Вашими адміністраторами.

Владислав Омельчук

Адміністратор 04 | UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
651
Реакції
511
Бали
98
Вітаю, шановний гравець. Відповідь була надана в минулому оскарженні - *тут*

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі