Генрі Сагайдачний
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 14 Лип 2023
- Дописи
- 117
- Реакції
- 90
- Бали
- 33
Нікнейм адміністратора: Олександр Пуля, Олег Галицький
Особистий нікнейм: Кеннеді Скалетто
Суть скарги:
Вітаю!
Шановна Головна Адміністрація Західної України. В даній скарзі, я хочу попросити щирі вибачення за свої порушення на проєкті Ukraine GTA.
Прохання не тільки прийняти мої щирі вибачення, а надати можливість займати Лідерські посади, так як в моєму характері є якість лідера і змога та бажання для покращення фракцій.
Також хочу зазначити що досвід на Лідерських посадах у мене є а саме:
Заступник Міського Голови | Південна Україна
Полковник Збройних Сил України | Південна Україна
Полковник Державної служби з надзвичайних ситуацій | Західна Україна
Заступник Директора Засобів масової інформації | Північна Україна
Полковник Національної Поліції України м.Дніпра | Південна Україна
Полковник Служби Безпеки України м. Київа | Східна Україна, і 3 рази на лідерці.
Як ви можете бачити, досвід на Лідерських посадах у мене присутній, та також є дуже великий досвід в сфері Міністерства Внутрішніх справ.
Я ще раз щиро вибачаюсь за свої дії які були зроблені на інших серверах, я зробив висновки та хочу надалі продовжувати займати лідерські посади.
Звинуйте за будь-які можливі непорозуміння чи помилки. Мені дуже важливо відновити вашу довіру, і я працюємо над тим, щоб ви відчували себе задоволеними та впевненими в моїй роботі. Будь ласка, дайте мені ще один шанс і я зробимо все можливе, щоб вас не розчарувати. Дякуємо за ваше розуміння.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): --
Дата походження: 26.09.24
Особистий нікнейм: Кеннеді Скалетто
Суть скарги:
Вітаю!
Шановна Головна Адміністрація Західної України. В даній скарзі, я хочу попросити щирі вибачення за свої порушення на проєкті Ukraine GTA.
Прохання не тільки прийняти мої щирі вибачення, а надати можливість займати Лідерські посади, так як в моєму характері є якість лідера і змога та бажання для покращення фракцій.
Також хочу зазначити що досвід на Лідерських посадах у мене є а саме:
Заступник Міського Голови | Південна Україна
Полковник Збройних Сил України | Південна Україна
Полковник Державної служби з надзвичайних ситуацій | Західна Україна
Заступник Директора Засобів масової інформації | Північна Україна
Полковник Національної Поліції України м.Дніпра | Південна Україна
Полковник Служби Безпеки України м. Київа | Східна Україна, і 3 рази на лідерці.
Як ви можете бачити, досвід на Лідерських посадах у мене присутній, та також є дуже великий досвід в сфері Міністерства Внутрішніх справ.
Я ще раз щиро вибачаюсь за свої дії які були зроблені на інших серверах, я зробив висновки та хочу надалі продовжувати займати лідерські посади.
Звинуйте за будь-які можливі непорозуміння чи помилки. Мені дуже важливо відновити вашу довіру, і я працюємо над тим, щоб ви відчували себе задоволеними та впевненими в моїй роботі. Будь ласка, дайте мені ще один шанс і я зробимо все можливе, щоб вас не розчарувати. Дякуємо за ваше розуміння.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): --
Дата походження: 26.09.24