Відмовлено Оскарження Недовіри | для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Генрі Сагайдачний

Кошовий отаман
Реєстрування
14 Лип 2023
Дописи
117
Реакції
90
Бали
33
Нікнейм адміністратора: Олександр Пуля, Олег Галицький
Особистий нікнейм: Кеннеді Скалетто
Суть скарги:
Вітаю!
Шановна Головна Адміністрація Західної України. В даній скарзі, я хочу попросити щирі вибачення за свої порушення на проєкті Ukraine GTA.
Прохання не тільки прийняти мої щирі вибачення, а надати можливість займати Лідерські посади, так як в моєму характері є якість лідера і змога та бажання для покращення фракцій.
Також хочу зазначити що досвід на Лідерських посадах у мене є а саме:
Заступник Міського Голови | Південна Україна
Полковник Збройних Сил України | Південна Україна
Полковник Державної служби з надзвичайних ситуацій | Західна Україна
Заступник Директора Засобів масової інформації | Північна Україна
Полковник Національної Поліції України м.Дніпра | Південна Україна
Полковник Служби Безпеки України м. Київа | Східна Україна, і 3 рази на лідерці.
Як ви можете бачити, досвід на Лідерських посадах у мене присутній, та також є дуже великий досвід в сфері Міністерства Внутрішніх справ.
Я ще раз щиро вибачаюсь за свої дії які були зроблені на інших серверах, я зробив висновки та хочу надалі продовжувати займати лідерські посади.
Звинуйте за будь-які можливі непорозуміння чи помилки. Мені дуже важливо відновити вашу довіру, і я працюємо над тим, щоб ви відчували себе задоволеними та впевненими в моїй роботі. Будь ласка, дайте мені ще один шанс і я зробимо все можливе, щоб вас не розчарувати. Дякуємо за ваше розуміння.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): --
Дата походження: 26.09.24

Богдан Ткачук

Бусінка 02 сервера 😊🩷
Реєстрування
19 Бер 2024
Дописи
53
Реакції
53
Бали
21
Я виступаю проти надання можливості людині стати лідером, якщо її поведінка свідчить про недостатню адекватність і стресостійкість. Це може призвести до небажаних наслідків та створення ситуацій, у яких вона може вчинити необдумані дії, що негативно вплине на роботу дкрж.організації

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,316
Реакції
5,038
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

На даний момент ми не можемо допустити вас до обіймання керівних посад, спробуйте згодом написати оскарження повторно.
Стосовно причин та відмови можете ознайомитись тут - клік

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі