Розглянуто Оскарження//Павло Дурнєв,Макс Ігнатченко//Для Владислава Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: Павло Дурнєв, Макс Ігнатченко
  2. Особистий нікнейм: Микола Богданов
  3. Суть скарги: У судну ніч мені було видано 2 догани і у результаті 3/3 було звільнено з ЧС МВС на 1 місяць, я перебував на посаді полковника. Одна догана до цього в мене вже була, з цим не спорю. Друга догана була видана ось за це - тик , при цьому, як мені відомо - генерал/полковник СБУ Дніпра котрий написав схоже оголошення через F3 - нічого за це не отримав, а я отримав за це догану, хоч і була у цей час судна ніч, ця догана мені була видана Головним адміністратором, у таблиці писалось by ГА. Ідемо далі - третя догана мені була видана за багоюз ось по цим скаргам - тик , тик . Це не дивлячись на те, що заголовок двох скарг був не по формі, а саме там не писалось у якой фракції я знаходжусь. Мені видали багоюз операючись на те, що написав Макс Петрушка у чат, але ми перевіряли це разом з адміністрацію одразу після цього повідомлення, щоб удосконалитись у тому, що це багоюз - тут , тут . Також Павло Дурнєв і Макс Петрушка так само стріляли коли катались разом з нами, але їм нічого за це не було, докази - тут . Саме через це я стріляв з руля, бо після перевірки цього з адміністрацією - я був впевнений, що це не багоюз. Скарга була на Павла Дурнєва, але коли людина побачила, що це ГА - залишила тільки Олега Саншайна , Ось посилання на цю скаргу - тик . Ось також докази того, як ми катались разом з адміністрацією котра так само стріляла з вікна - тут (00:17 - 00:36 видно як Макс Петрушка стріляє з вікна), тут (00:40 - 00:47 Павло Дурнєв так само стріляє з вікна; 1:42 - 1:55 можно побачити як Павло Дурнєв разом з Петрушкою стріляли разом, потім Павло випригнув з автівки, та вже стріляв тільки Петрушка) А мені видали покарання за багоюз саме через те, що Макс Петрушка написав що так не можно, але все одно так робив після того, як ми перевірили, що це не багоюз. 2 догани я отримав за судну ніч, перша за мегафон, а друга за цей багоюз, мені здається, що видавати на стільки жорсткі покарання, ще і у судну ніч - це занадто. Також якщо переглянути мою історю покарань, то в мене до цього був тільки один багоюз, якщо я не помиляюсь. І він був за те, що я не зупинявся на зупинці, коли їхав на маршрутці. Я старався на своїй посаді, та робив все, щоб НПУ Х трималась, та була сильною та гарною фракцію, а в результаті отримую таке.Також Олег Саншайн був також відправлений за багоюз у деморган, але Макс Ігнатченко одразу відмінив йому покарання - тик. Також мені було видано ЧС МВС 1 місяць, хоча коли 3/3 доган заробив Антон Геращенко - він майже сразу вступив до СБУ Х , та продовжив працювати у СБУ Х, але вже з першого звання, та зараз як не пройшло і 7 днів (якщо не помиляюсь) і він вже підполковник,та кандидат на полковника. А я за теж саме отримую ЧС МВС на 1 місяць, це якось дивно. Також хочу зауважити, що я не намагався злити адміністрацію, а прикріпляв це, як докази. Прошу відновити мене на звання полковника НПУ Х та Bad COP, якщо всеж таки моє оскарження схвалять. Дякую за увагу, та витрачений час на розгляд скарги.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
  5. Дата походження: 08.10.2023

Останнє редагування:

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець.

Розпочнемо суть Вашої події.
У Вас у фракції НПУ Харків була 1 догана.

Вам видали втору догану ГА за оголошення в Чат для гравців незрозумілу інформацію

(про що Ви самі написали в оскарженні)
Третя догана Вам була видана за наступні порушення
Багоюз в скаргі + ситуація з працівниками СБУ (ТУТ)
"Більш детальне відео надам керівництву"
Пояснюю, оправдування що була судна ніч не є компетентною.
Тому, що РП ви почали до судної ночі, та повинні були його завершити.

Розстріляти своїх колег не є адекватною поведінкою та не є вирішенням ситуації, коли Вас як BadCOP спіймали на хабарю.

Очікуйте відповіді!

Микола Богданов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Тра 2023
Дописи
321
Реакції
341
Бали
68
Вітаю шановний гравець.

Розпочнемо суть Вашої події.
У Вас у фракції НПУ Харків була 1 догана.

Вам видали втору догану ГА за оголошення в Чат для гравців незрозумілу інформацію
(про що Ви самі написали в оскарженні)

Третя догана Вам була видана за наступні порушення
Багоюз в скаргі + ситуація з працівниками СБУ (ТУТ)
"Більш детальне відео надам керівництву"
Пояснюю, оправдування що була судна ніч не є компетентною.
Тому, що РП ви почали до судної ночі, та повинні були його завершити.

Розстріляти своїх колег не є адекватною поведінкою та не є вирішенням ситуації, коли Вас як BadCOP спіймали на хабарю.

Очікуйте відповіді!
За правилам Bad Cop людина котру зловили на хабарю - забов'язана дограти RP ситуацію, якщо мене зловили на хабарю, то я вже дограв цю RP ситуацію, також я розстріляв їх вже після початку судної ночі. Також мені не зрозуміло такий розгляд скарги, я не бачив на себе скарги від СБУ Х. Ніде не написано, що не можно відіграти так RP після початку судної ночі, саме через це я їх розстріляв. Я вважаю це зливом особового складу НПУ Х. Всі аудіо та відео-фіксуючі засоби були вилучені.

Останнє редагування:

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець
Я згоден з рішенням адміністратора, Ваша кількість доган була навіть вища ніж 3/3
Передаю керівництву!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі