Микола Богданов
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 25 Тра 2023
- Дописи
- 321
- Реакції
- 341
- Бали
- 68
- Нікнейм адміністратора: Павло Дурнєв, Макс Ігнатченко
- Особистий нікнейм: Микола Богданов
- Суть скарги: У судну ніч мені було видано 2 догани і у результаті 3/3 було звільнено з ЧС МВС на 1 місяць, я перебував на посаді полковника. Одна догана до цього в мене вже була, з цим не спорю. Друга догана була видана ось за це - тик , при цьому, як мені відомо - генерал/полковник СБУ Дніпра котрий написав схоже оголошення через F3 - нічого за це не отримав, а я отримав за це догану, хоч і була у цей час судна ніч, ця догана мені була видана Головним адміністратором, у таблиці писалось by ГА. Ідемо далі - третя догана мені була видана за багоюз ось по цим скаргам - тик , тик . Це не дивлячись на те, що заголовок двох скарг був не по формі, а саме там не писалось у якой фракції я знаходжусь. Мені видали багоюз операючись на те, що написав Макс Петрушка у чат, але ми перевіряли це разом з адміністрацію одразу після цього повідомлення, щоб удосконалитись у тому, що це багоюз - тут , тут . Також Павло Дурнєв і Макс Петрушка так само стріляли коли катались разом з нами, але їм нічого за це не було, докази - тут . Саме через це я стріляв з руля, бо після перевірки цього з адміністрацією - я був впевнений, що це не багоюз. Скарга була на Павла Дурнєва, але коли людина побачила, що це ГА - залишила тільки Олега Саншайна , Ось посилання на цю скаргу - тик . Ось також докази того, як ми катались разом з адміністрацією котра так само стріляла з вікна - тут (00:17 - 00:36 видно як Макс Петрушка стріляє з вікна), тут (00:40 - 00:47 Павло Дурнєв так само стріляє з вікна; 1:42 - 1:55 можно побачити як Павло Дурнєв разом з Петрушкою стріляли разом, потім Павло випригнув з автівки, та вже стріляв тільки Петрушка) А мені видали покарання за багоюз саме через те, що Макс Петрушка написав що так не можно, але все одно так робив після того, як ми перевірили, що це не багоюз. 2 догани я отримав за судну ніч, перша за мегафон, а друга за цей багоюз, мені здається, що видавати на стільки жорсткі покарання, ще і у судну ніч - це занадто. Також якщо переглянути мою історю покарань, то в мене до цього був тільки один багоюз, якщо я не помиляюсь. І він був за те, що я не зупинявся на зупинці, коли їхав на маршрутці. Я старався на своїй посаді, та робив все, щоб НПУ Х трималась, та була сильною та гарною фракцію, а в результаті отримую таке.Також Олег Саншайн був також відправлений за багоюз у деморган, але Макс Ігнатченко одразу відмінив йому покарання - тик. Також мені було видано ЧС МВС 1 місяць, хоча коли 3/3 доган заробив Антон Геращенко - він майже сразу вступив до СБУ Х , та продовжив працювати у СБУ Х, але вже з першого звання, та зараз як не пройшло і 7 днів (якщо не помиляюсь) і він вже підполковник,та кандидат на полковника. А я за теж саме отримую ЧС МВС на 1 місяць, це якось дивно. Також хочу зауважити, що я не намагався злити адміністрацію, а прикріпляв це, як докази. Прошу відновити мене на звання полковника НПУ Х та Bad COP, якщо всеж таки моє оскарження схвалять. Дякую за увагу, та витрачений час на розгляд скарги.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик
- Дата походження: 08.10.2023
Останнє редагування: