Відмовлено Оскарження/Покаяння

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Міллерр

Новий гравець
Реєстрування
15 Сер 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора: Античит (AC #110)
  2. Особистий нікнейм: Денис Міллер
  3. Суть скарги:
    Шановне керівництво та головна адміністрація проєкту UKRAINE GTA. Я звертаюся до вас як військовий Денис Литвинов (53 окрема механізавана бригада) залишив на полі бою дві кінцівки, дві контузії, із проханням про оскарження мого блокування та надання мені першого і останнього шансу (амністії).
Я хочу бути повністю чесним перед вами: я тільки повернувся із передка у мене дві контузії, вже чимало закинув грошей в гру, але захотілося чогось цікавого і я скачав чіти. Так я дійсно скоїв велику помилку і використав стороннє програмне забезпечення (чіти), через що автоматична система античиту видала мені справедливе блокування серійного номера. Я повністю усвідомлюю свою провину, розумію, що такі дії псують ігровий процес іншим гравцям та шкодять проєкту.
Я щиро вибачаюся перед адміністрацією та всією спільнотою за свій вчинок. Я вже повністю видалив усі сторонні програми зі свого комп'ютера і даю слово, що більше ніколи в житті не буду використовувати жодних читів чи скриптів. Мені дуже подобається грати на вашому проєкті, я хочу розвиватися тут далі і дуже шкодую про те, що зробив через дурість. Просто хотів легких грошей, а тепер зрозумів що треба працювати кровʼю та пітом.
Будь ласка, пробачте мені на перший раз і дайте можливість повернутися до гри. Я згоден на будь-які умови, тривалий випробувальний термін якщо це буде необхідно для отримання шансу. Можливо ці 13 днів відпустки для мене залишиться останніми… (Тому що коли я приїжджаю додому в свій дім, мене ніхто не зустрічає, я роздягаюся та сідаю грати за компʼютер, це для мене єдина затіха)
Дякую за розуміння. Слава Україні!
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
IMG_1538.jpeg
5. Дата походження: 15.08.2026

Останнє редагування:

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,555
Реакції
640
Бали
409
Вітаю

Через серйозність вашого порушення в оскарженні відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі