Денис Міллерр
Новий гравець
- Реєстрування
- 15 Сер 2026
- Дописи
- 1
- Реакції
- 0
- Бали
- 3
- Нікнейм адміністратора: Античит (AC #110)
- Особистий нікнейм: Денис Міллер
- Суть скарги:
Шановне керівництво та головна адміністрація проєкту UKRAINE GTA. Я звертаюся до вас як військовий Денис Литвинов (53 окрема механізавана бригада) залишив на полі бою дві кінцівки, дві контузії, із проханням про оскарження мого блокування та надання мені першого і останнього шансу (амністії).
Я щиро вибачаюся перед адміністрацією та всією спільнотою за свій вчинок. Я вже повністю видалив усі сторонні програми зі свого комп'ютера і даю слово, що більше ніколи в житті не буду використовувати жодних читів чи скриптів. Мені дуже подобається грати на вашому проєкті, я хочу розвиватися тут далі і дуже шкодую про те, що зробив через дурість. Просто хотів легких грошей, а тепер зрозумів що треба працювати кровʼю та пітом.
Будь ласка, пробачте мені на перший раз і дайте можливість повернутися до гри. Я згоден на будь-які умови, тривалий випробувальний термін якщо це буде необхідно для отримання шансу. Можливо ці 13 днів відпустки для мене залишиться останніми… (Тому що коли я приїжджаю додому в свій дім, мене ніхто не зустрічає, я роздягаюся та сідаю грати за компʼютер, це для мене єдина затіха)
Дякую за розуміння. Слава Україні!
4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Останнє редагування: