- Ваш ігровий нік: Іван Томсон [987]
- Ігровий нік особи, від якої запитується спростування: Владислав Омельчук
- Прошу розблокування хочаб на годинку, сплатити за оренду бізнессу, ви просто не розумієте на скільки це важко... добивався цього майна 2 роки, чесно заробляв ці кошти, а тут бац і прилітає БАН, я не знав що не можна грати з 2-х аккаунтів, чесно не знав цього, якщо мене не розблокують то все моє майно злетить в госску і я останусь ні зчим, та згублю інтерес до гри, я цього не хочу, тому-що мені дкже подобається грати на вашому проекті UkraineGTA. Я осознав що не можна грати на 2-х аккаунтах, та ознайомився більше детально з правилами серверу, будь-ласка пробачте мене за такий вчинок, більш такого не повториться, я не хочу губити все майно! Взагалом я завжди грав чесно, без обману, без нічого! А тут за слабеньке порушення бан на 14 днів, прошу прийняти моє оскардження..
- Тап...
Також це мій перший бан, я вірю в нашу найкращу Адміністрацію 04 серверу на помилування мого аккаунта, я вірю в те що можна на перший раз якось зробити мені меньш покарання, щоб я не втратив майно, також я готовий з 2-го аккаунту подарити просто так комусь той бізнес СТО, аби тілтки повернути основу та все майно яке на ній тимчасово перебуває..