Відмовлено Оскарження//Розблокування.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ivan Thompson

Козак
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
47
Реакції
15
Бали
11
  1. Ваш ігровий нік: Іван Томсон [987]
  2. Ігровий нік особи, від якої запитується спростування: Владислав Омельчук
  3. Прошу розблокування хочаб на годинку, сплатити за оренду бізнессу, ви просто не розумієте на скільки це важко... добивався цього майна 2 роки, чесно заробляв ці кошти, а тут бац і прилітає БАН, я не знав що не можна грати з 2-х аккаунтів, чесно не знав цього, якщо мене не розблокують то все моє майно злетить в госску і я останусь ні зчим, та згублю інтерес до гри, я цього не хочу, тому-що мені дкже подобається грати на вашому проекті UkraineGTA. Я осознав що не можна грати на 2-х аккаунтах, та ознайомився більше детально з правилами серверу, будь-ласка пробачте мене за такий вчинок, більш такого не повториться, я не хочу губити все майно! Взагалом я завжди грав чесно, без обману, без нічого! А тут за слабеньке порушення бан на 14 днів, прошу прийняти моє оскардження..
  4. Тап..

Ivan Thompson

Козак
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
47
Реакції
15
Бали
11
  1. Ваш ігровий нік: Іван Томсон [987]
  2. Ігровий нік особи, від якої запитується спростування: Владислав Омельчук
  3. Прошу розблокування хочаб на годинку, сплатити за оренду бізнессу, ви просто не розумієте на скільки це важко... добивався цього майна 2 роки, чесно заробляв ці кошти, а тут бац і прилітає БАН, я не знав що не можна грати з 2-х аккаунтів, чесно не знав цього, якщо мене не розблокують то все моє майно злетить в госску і я останусь ні зчим, та згублю інтерес до гри, я цього не хочу, тому-що мені дкже подобається грати на вашому проекті UkraineGTA. Я осознав що не можна грати на 2-х аккаунтах, та ознайомився більше детально з правилами серверу, будь-ласка пробачте мене за такий вчинок, більш такого не повториться, я не хочу губити все майно! Взагалом я завжди грав чесно, без обману, без нічого! А тут за слабеньке порушення бан на 14 днів, прошу прийняти моє оскардження..
  4. Тап...
Також це мій перший бан, я вірю в нашу найкращу Адміністрацію 04 серверу на помилування мого аккаунта, я вірю в те що можна на перший раз якось зробити мені меньш покарання, щоб я не втратив майно, також я готовий з 2-го аккаунту подарити просто так комусь той бізнес СТО, аби тілтки повернути основу та все майно яке на ній тимчасово перебуває..

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі