На розгляді Оскарження ЧСА для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,621
Реакції
1,036
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Михайло Малюк
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
3. Суть скарги:

Вітаю шановний Олег Галицький хочу звернутися з проханням зняття ЧСА та надати можливість повернутися в склад адміністрації 05 серверу

Вже пройшло трохи більше пів року з моменту внесення мене до ЧСА за цей час я багато думав як повернутися на посаду адміністратора
З моменту як я прийшов на 05 сервер перебував майже весь час в держ відстояв 1 термін заступника лідера СБУ та 3 сроки Лідера і під час цього фракція стала більш активною так були і негативні моменти але без них ніяк)
Також під час перебування еа посаді Лідера активно приймав участь у розвитку серверу ( написання ГРП та пропозицій для покращення держ)
Хочу вибачитися в першу чергу перед командою UG за принесені незручності також додам що ГА 01 серверу якому були сказані слова через які я перебуваю в ЧСА пішла на інший проект можливо я ще когось зачепив за що приношу вибачення

П.Олег я дійсно не хотів на той момент казати те що було сказано і хочу дати зрозуміти що змінився в хорошу сторону тому надіюсь на розуміння та шанс повернутися в команду адміністрації
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

5. Дата порушення: 06.11.2025

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі