Відмовлено Оскарження ЧСА для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,629
Реакції
1,072
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Михайло Малюк
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
3. Суть скарги:

Вітаю шановний Олег Галицький хочу звернутися з проханням зняття ЧСА та надати можливість повернутися в склад адміністрації 05 серверу

Вже пройшло трохи більше пів року з моменту внесення мене до ЧСА за цей час я багато думав як повернутися на посаду адміністратора
З моменту як я прийшов на 05 сервер перебував майже весь час в держ відстояв 1 термін заступника лідера СБУ та 3 сроки Лідера і під час цього фракція стала більш активною так були і негативні моменти але без них ніяк)
Також під час перебування еа посаді Лідера активно приймав участь у розвитку серверу ( написання ГРП та пропозицій для покращення держ)
Хочу вибачитися в першу чергу перед командою UG за принесені незручності також додам що ГА 01 серверу якому були сказані слова через які я перебуваю в ЧСА пішла на інший проект можливо я ще когось зачепив за що приношу вибачення

П.Олег я дійсно не хотів на той момент казати те що було сказано і хочу дати зрозуміти що змінився в хорошу сторону тому надіюсь на розуміння та шанс повернутися в команду адміністрації
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):

5. Дата порушення: 06.11.2025

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,239
Реакції
5,135
Бали
253
Вітаю!

Перевіривши доказову базу та інформацію яка була надана, ми не готові оскаржити ваше покарання, через порушення та дії вчинені за межами посади адміністратора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі