Розглянуто Оскарження ЧСА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владка Гаресон

Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
1,172
Реакції
449
Бали
223
1. Ваш нікнейм: Владка Гаресон
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
3. Суть скарги:

Прошу розглянути моє оскарження щодо перебування в чорному списку адміністрації на усіх серверах та дати мені можливість повернутися до посади Адміністратора на проєкті.

Покарання було отримано 29.05.2025. За цей час я зробила для себе висновки та переглянула своє ставлення до ситуації. Я розумію причину отриманого покарання та не намагаюся уникнути відповідальності за свої дії. Я усвідомлюю свої помилки та можу впевнено сказати, що подібного більше не повториться.

За весь час, який я провела на посаді адміністратора, я намагалася сумлінно виконувати свої обов'язки та допомагати проєкту. Я приділила багато часу посаді адміністратора, пройшла шлях до посад ЗГС та ГС Неофіційних Організацій, вкладаючи свої сили в розвиток сервера та допомогу гравцям.

Мені прикро, що через допущені помилки я опинилася в такій ситуації. Проте я зробила висновки та зрозуміла, де була неправа. Незважаючи на це, я все ще маю бажання приносити користь проєкту та надалі брати участь у його розвитку.

Прошу врахувати не тільки мої помилки, а й увесь той час і зусилля, які я присвятила посаді адміністратора. Сподіваюся, що мені дадуть ще один шанс довести своїми діями, що я можу бути корисною для проєкту та відповідально ставитися до своїх обов'язків.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 03.06.2026

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,257
Реакції
5,149
Бали
253
Вітаю!

На жаль, поки що ми не готові оскаржити ваше покарання.
Спробуйте показати свою роботу на посадах у межах рп гравців

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі