На розгляді Оскарження ЧСА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владка Гаресон

Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
1,174
Реакції
440
Бали
223
1. Ваш нікнейм: Владка Гаресон
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
3. Суть скарги:

Прошу розглянути моє оскарження щодо перебування в чорному списку адміністрації на усіх серверах та дати мені можливість повернутися до посади Адміністратора на проєкті.

Покарання було отримано 29.05.2025. За цей час я зробила для себе висновки та переглянула своє ставлення до ситуації. Я розумію причину отриманого покарання та не намагаюся уникнути відповідальності за свої дії. Я усвідомлюю свої помилки та можу впевнено сказати, що подібного більше не повториться.

За весь час, який я провела на посаді адміністратора, я намагалася сумлінно виконувати свої обов'язки та допомагати проєкту. Я приділила багато часу посаді адміністратора, пройшла шлях до посад ЗГС та ГС Неофіційних Організацій, вкладаючи свої сили в розвиток сервера та допомогу гравцям.

Мені прикро, що через допущені помилки я опинилася в такій ситуації. Проте я зробила висновки та зрозуміла, де була неправа. Незважаючи на це, я все ще маю бажання приносити користь проєкту та надалі брати участь у його розвитку.

Прошу врахувати не тільки мої помилки, а й увесь той час і зусилля, які я присвятила посаді адміністратора. Сподіваюся, що мені дадуть ще один шанс довести своїми діями, що я можу бути корисною для проєкту та відповідально ставитися до своїх обов'язків.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: 03.06.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 1, Гостей: 1)

Угорі