- Реєстрування
- 8 Чер 2023
- Дописи
- 1,105
- Реакції
- 3,412
- Бали
- 253
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм: Мартін Тейлор
- Суть скарги: Вітаю Шановне Керівництво! Знаходжусь у чорному списку Адміністрації. більше ніж півтора місяці, за цей час, я зрозумів, що зробив дуже велику помилку. Я дуже сильно вибачався перед даним гравцем, на що отримав позитивну відповідь, що даний гравець мене вибачив, та більше не ображаеться, тобто конфлікт був вирішений! (Можете запитатись у даного гравця). Під час мого знаходження у чс адміністрації, займав такі посади як заступник топ 3 клану, та лідер клану топ 18.
На посаді Адміністаратора знаходився 4 місяці, за цей час, я був ГС МВС, ГС І.П(КІП), ГС/ЗГС Держ, та на мою думку відстоював дані посади доволі гарно! Так були і погані моменти, коли отримував догани, але як кажеться, на помилках вчимось. На данний момент початок літо, та у мене буде доволі багато вільного часу, та я б хотів весь час допомагати гравцям, розвивати проєкт UKRAINE GTA. Бажаю повернутись на посаду ігр.помічника, та почати все з чистого листка. Надіюсь Ви Керівництво даного проєкту зрозумієте мене, на надасте мені таку можливість! - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 01.06.2024