Схвалено Оскарження ЧС Адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мартін Тейлор

Пенсія | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
1,105
Реакції
3,412
Бали
253
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Мартін Тейлор
  3. Суть скарги: Вітаю Шановне Керівництво! Знаходжусь у чорному списку Адміністрації. більше ніж півтора місяці, за цей час, я зрозумів, що зробив дуже велику помилку. Я дуже сильно вибачався перед даним гравцем, на що отримав позитивну відповідь, що даний гравець мене вибачив, та більше не ображаеться, тобто конфлікт був вирішений! (Можете запитатись у даного гравця). Під час мого знаходження у чс адміністрації, займав такі посади як заступник топ 3 клану, та лідер клану топ 18.
    На посаді Адміністаратора знаходився 4 місяці, за цей час, я був ГС МВС, ГС І.П(КІП), ГС/ЗГС Держ, та на мою думку відстоював дані посади доволі гарно! Так були і погані моменти, коли отримував догани, але як кажеться, на помилках вчимось. На данний момент початок літо, та у мене буде доволі багато вільного часу, та я б хотів весь час допомагати гравцям, розвивати проєкт UKRAINE GTA. Бажаю повернутись на посаду ігр.помічника, та почати все з чистого листка. Надіюсь Ви Керівництво даного проєкту зрозумієте мене, на надасте мені таку можливість!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 01.06.2024

Владислав Омельчук

Адміністратор 04 | UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
651
Реакції
511
Бали
98
Вітаю, шановний гравець.
Людина, з якою у Вас виник конфлікт, підтвердила інформацію, що всі питання були вирішені та Ви вибачились за цю ситуацію.
Беручи до уваги Ваш досвід на посту адміністратора та вище написану інформацію, ми підемо Вам на зустріч.

Обмеження буде знято.

Якщо знову виникнуть подібні ситуації - на Вас буде накладено обмеження без права оскарження.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі