Нікіта Косенко
Премьєр Міністр | Північна Україна
- Реєстрування
- 5 Тра 2024
- Дописи
- 161
- Реакції
- 143
- Бали
- 48
Нікнейм адміністратора:
-
Особистий нікнейм:
Нікіта Косенко
Суть скарги:
Шановні ГС Держ, ЗГА та ГА!-
Особистий нікнейм:
Нікіта Косенко
Суть скарги:
Я, Нікіта Косенко, звертаюся до вас з щирим проханням про зняття/скорочення терміну з мене чорного списку лідерів та заступників (ЧС).
Після видачі чорного списку я мав достатньо часу, щоб переосмислити свої дії, поведінку та рішення, які призвели до потрапляння до ЧС. Я усвідомив, що припустився низки помилок, які були неприпустимими, особливо з огляду на ту відповідальність, яку несе лідер(на той час).
З моменту мого потрапляння до ЧС я неодноразово переглядав своє ставлення до посад, правил та колективу, і можу з упевненістю сказати: я зробив висновки. Я повністю визнаю свою провину, не намагаюся виправдовуватись і не шукаю винних, окрім себе.
Разом із тим, я прошу вас зважити на мої попередні досягнення та внесок у розвиток проєкту. За час своєї активної участі я неодноразово демонстрував ініціативу, готовність допомагати іншим гравцям, проявляв лідерські якості. Я щиро хочу повернутися до активної участі в управлінні та розвитку проєкту, дотримуючись усіх норм і правил.
Обіцяю, що жодних подібних ситуацій у майбутньому не повториться. Якщо мені буде надано шанс, я використаю його з максимальною відповідальністю та повагою до адміністрації, команди та гравців.
Щиро дякую за розгляд мого звернення. З повагою ставлюсь до будь-якого вашого рішення, але щиро сподіваюсь на позитивне вирішення мого прохання.
З повагою,
Нікіта Косенко
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
Дата походження: -