Розглянуто Оскарження ЧС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нікіта Косенко

Премьєр Міністр | Північна Україна
Реєстрування
5 Тра 2024
Дописи
161
Реакції
143
Бали
48
Нікнейм адміністратора:
-
Особистий нікнейм:
Нікіта Косенко
Суть скарги:

Шановні ГС Держ, ЗГА та ГА!

Я,
Нікіта Косенко, звертаюся до вас з щирим проханням про зняття/скорочення терміну з мене чорного списку лідерів та заступників (ЧС).

Після видачі чорного списку я мав достатньо часу, щоб переосмислити свої дії, поведінку та рішення, які призвели до потрапляння до ЧС. Я усвідомив, що припустився низки помилок, які були неприпустимими, особливо з огляду на ту відповідальність, яку несе лідер(на той час).

З моменту мого потрапляння до ЧС я неодноразово переглядав своє ставлення до посад, правил та колективу, і можу з упевненістю сказати: я зробив висновки. Я повністю визнаю свою провину, не намагаюся виправдовуватись і не шукаю винних, окрім себе.

Разом із тим, я прошу вас зважити на мої попередні досягнення та внесок у розвиток проєкту. За час своєї активної участі я неодноразово демонстрував ініціативу, готовність допомагати іншим гравцям, проявляв лідерські якості. Я щиро хочу повернутися до активної участі в управлінні та розвитку проєкту, дотримуючись усіх норм і правил.

Обіцяю, що жодних подібних ситуацій у майбутньому не повториться. Якщо мені буде надано шанс, я використаю його з максимальною відповідальністю та повагою до адміністрації, команди та гравців.

Щиро дякую за розгляд мого звернення. З повагою ставлюсь до будь-якого вашого рішення, але щиро сподіваюсь на позитивне вирішення мого прохання.

З повагою,
Нікіта Косенко

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
Дата походження: -

Тимур Волков

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Лис 2023
Дописи
1,953
Реакції
1,677
Бали
253
Вітаю!

Для того, щоб вам оскаржити Чорний список Лідерів / Заступників, вам надається можливість зайняти 10 або 9 ранг у фракціях.
Якщо ви добре проявите себе на цих рангах, надалі вам може бути надана можливість зайняти 11 ранг.

Андрій Хансен

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Лип 2023
Дописи
458
Реакції
505
Бали
153
Вітаю!

Адміністратор надав відповідь.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі