Арматура
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 29 Вер 2023
- Дописи
- 107
- Реакції
- 73
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора: Вадім Хефнер
- Особистий нікнейм: Вася Арматура,Вадик Спиртяка
- Суть скарги:
Шановна адміністраціє Ukraine GTA,
Хочу звернутися з проханням щодо розбану мого акаунту. Усвідомлюю, що моя поведінка була недопустимою — я наговорив зайвого одному з адміністраторів, і за це щиро перепрошую. Я розумію, що проявив неповагу, і шкодую про сказане.
Також розумію, що обхід бана — це серйозне порушення, але мене дуже тягне на капти, і я дійсно люблю саме 3 сервер. Це моя помилка, і обіцяю, що подібне більше не повториться. Я готовий дотримуватись усіх правил та норм поведінки на сервері, з повагою ставитись до адміністраторів та інших гравців.
Я дуже шкодую про сказане і зроблене. На той момент я був емоційно збуджений і не думав про наслідки своїх дій. Це не виправдання, а пояснення — я не злий гравець і не мав на меті зіпсувати атмосферу гри чи якось принизити адміністрацію. Навпаки, я дуже поважаю вашу роботу й розумію, наскільки важко утримувати сервер у порядку.
Я прошу вас дати мені шанс виправитись. Обіцяю, що подібне більше ніколи не повториться.
Прошу дати мені ще один шанс.
Дякую за увагу, сподіваюсь на ваше розуміння. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тык тык
- Дата походження: 12.05.2025 13.05.2025