Відмовлено Оскарження бана

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арматура

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Вер 2023
Дописи
107
Реакції
73
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Вадім Хефнер
  2. Особистий нікнейм: Вася Арматура,Вадик Спиртяка
  3. Суть скарги:
    Шановна адміністраціє Ukraine GTA,

Хочу звернутися з проханням щодо розбану мого акаунту. Усвідомлюю, що моя поведінка була недопустимою — я наговорив зайвого одному з адміністраторів, і за це щиро перепрошую. Я розумію, що проявив неповагу, і шкодую про сказане.

Також розумію, що обхід бана — це серйозне порушення, але мене дуже тягне на капти, і я дійсно люблю саме 3 сервер. Це моя помилка, і обіцяю, що подібне більше не повториться. Я готовий дотримуватись усіх правил та норм поведінки на сервері, з повагою ставитись до адміністраторів та інших гравців.

Я дуже шкодую про сказане і зроблене. На той момент я був емоційно збуджений і не думав про наслідки своїх дій. Це не виправдання, а пояснення — я не злий гравець і не мав на меті зіпсувати атмосферу гри чи якось принизити адміністрацію. Навпаки, я дуже поважаю вашу роботу й розумію, наскільки важко утримувати сервер у порядку.
    Я прошу вас дати мені шанс виправитись. Обіцяю, що подібне більше ніколи не повториться.

Прошу дати мені ще один шанс.

Дякую за увагу, сподіваюсь на ваше розуміння.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тык тык
  5. Дата походження: 12.05.2025 13.05.2025

СатанаБестрашний

Кошовий отаман
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
165
Реакції
92
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Вадім Хефнер
  2. Особистий нікнейм: Вася Арматура,Вадик Спиртяка
  3. Суть скарги:
    Шановна адміністраціє Ukraine GTA,

Хочу звернутися з проханням щодо розбану мого акаунту. Усвідомлюю, що моя поведінка була недопустимою — я наговорив зайвого одному з адміністраторів, і за це щиро перепрошую. Я розумію, що проявив неповагу, і шкодую про сказане.

Також розумію, що обхід бана — це серйозне порушення, але мене дуже тягне на капти, і я дійсно люблю саме 3 сервер. Це моя помилка, і обіцяю, що подібне більше не повториться. Я готовий дотримуватись усіх правил та норм поведінки на сервері, з повагою ставитись до адміністраторів та інших гравців.

Я дуже шкодую про сказане і зроблене. На той момент я був емоційно збуджений і не думав про наслідки своїх дій. Це не виправдання, а пояснення — я не злий гравець і не мав на меті зіпсувати атмосферу гри чи якось принизити адміністрацію. Навпаки, я дуже поважаю вашу роботу й розумію, наскільки важко утримувати сервер у порядку.
    Я прошу вас дати мені шанс виправитись. Обіцяю, що подібне більше ніколи не повториться.

Прошу дати мені ще один шанс.

Дякую за увагу, сподіваюсь на ваше розуміння.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тык тык
  5. Дата походження: 12.05.2025 13.05.2025
Розбанте молодого его нада на капт он даст такого буста

Арматура

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Вер 2023
Дописи
107
Реакції
73
Бали
31
Основу я можу почекати до завтра але прошу оскаржити твінк

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,925
Реакції
1,803
Бали
253
Вітаю

В оскаржені відмовлено
Відбувайте покарання.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі